2014. június 25., szerda

Sheinside Kívánságlista nyárra

Régen volt ilyen jellegű bejegyzés, amiben a kívánságaim sorolom fel (Tavasszal), pedig sokakat érdekel. Most ezt a bejegyzést összekötöm azzal, hogy bemutatok nektek egy szuper rendelős oldalt, ami a Sheinside névre hallgat, innen válogattam ki a dolgokat, amik szerepelnek vágyaim listáján. Ékszerek, táskák és ruhák csodás tárháza, no de lássuk mit vennék meg, ha rám szakadna a Nemzeti Bank.










Ruhák


Ezt a csipkés, letisztult darabot minden lány szekrénye követeli szerintem nem csak az enyém. Egy koktélpartin és egy elegáns vacsorán is a reflektorfénybe kerülnék benne. Nem ragozom tovább, az ára 26,58 dollár és érdemes megnéznetek a többi képet ITT, mert a háta se semmi. Mellesleg a fehér órás táskát képzelem hozzá :) És tegnap egy outfitben pont kitette az egyik blogger lány és neki is csodásan állt, pont ezért is mernék innen rendelni, rengeteg bloggerina innen rendel és ezekből a holmikból állítja össze a szettjét, vagyis a képen szereplő ruhák ugyanolyan jók, ugyanazok, nem ér minket csalódás. 




Ez a ruha Fashion Week után kiált nekem. Sose rajongtam a mintás darabokét, de valahogy ez az elegáns, de bohém darab azonnal megfogott. A szabása pedig az én testalkatomnak tökéletes hangsúlyozója lenne és most 18%-al olcsóbb 23,33 $. A linket ITT lelitek.




Maxi ruhák közül ez a cseresznyefa virágos ragadta meg legjobban a képzeletem, olyan szép nyárias minta. Mindez 22,46 dollár és ITT veheted meg.



Felső ruházat

A crop top ismét divatba jött, bár ezzel senkinek nem mondok újdonságot. Sok csipkés verziót kinéztem már, de ez olyan hatású kicsit nekem, mint egy megtépett darab, süt róla, hogy designer koppintás a szentem és olyan letisztult. és 9,99 dolcsi az ára, na ő jön a mamához. :) Csapjatok le rá!



Ilyen szabású felsőt még nem láttam, de biztosan remek viselet lehet a nyáron a könnyű, vékony anyagának köszönhetően. Egy randira tökéletes, hiszen visszafogottan szexis, hagy teret a képzeletnek és csak 11,90 dollár, a linkjét pedig ITT találod.


Fesztivál hacuka névre kereszteltem ezt a poncsó jellegű, felkapós kardigánt. Minél tovább nézem, annál több outfit lehetőséget látok magam előtt, így nem tartom drágának érte a 26,67 dollárt. A hippis énem ott ugrálna benne a Hair filmbe és énekelné a Vízöntő korszakról szóló dalt (bár ezt senki nem szeretné hallani az én előadásomban.) :) Rendeld meg INNEN, ha tetszik. 




Szoknya

Nem tudok szabadulni az A vonalú szoknyák bűvköréből és természetesen a szegecsektől, de hogy ezt egyben ilyen letisztultam megkaphassam? 22,5 $ az ára és nézzétek meg a többi Képet a rendelő oldalon.



Cipők


Ez a magassarkú gyöngyszem nekem Carrie ikonikus cipőjét juttatta az eszembe a Szex és New Yorkból (csak az kék volt). Alkalmi cipőink királynője lehet ez az ezüst színű darab, ami 55 $ és INNEN rendelhető meg. Erre még gyűjtök, de az örök darab listámon szerepel.



El se hittem amikor megláttam, ez a Valentino koppintás több színben is szerepel a kínálatban, sőt lapos talpú verziói is fellelhetőek ITT 65 dolcsiért. Mennyi designer darab replikába botlik itt az ember lánya. :)



Táskák


Nagy szenvedélyem a táskák, már-már megrögzötten gyűjtöm őket. Mostanság a nagyon designes darabokra kattantam rá, legyen feltűnő és egyedi. Az első óra, akarom mondani táska egy finom letisztult darab, ami kicsit vintage hangulatot kelt, hiszen kerek formája a kalapdobozokat idézi, számlap mintája, pedig retró hangulatú. 19,26 $ most akciós, azaz nagyjából 4500 Ft, megrendelni INNEN tudod.



A száj formájú táskák nagyon divatosak lesznek a következő időszakban is (a H&M is kiad ilyen cluchokat). Ez a szegecses remek, hozzám közelebb áll, mint a piros lakk társai. 26,63 $ az akciós ára és ITT találjátok a linkjét.

A rojtok mindig is nagy szerelmeim voltak és most a divatnak köszönhetően határtalan mennyiségben halmozhatom fel az ilyen darabokat. A Sheinside-nál ezt a kicsi, csajos táskát leltem, ami azonnali szerelmet lobbantott bennem és csak 26,6 dollár az ára, így erős motivációt érzek a rendelésre, amit ITT tehetek meg. 


Ékszerek

Helló Hermes replika! Igen te az enyém leszel 8,16 dolcsiért. Már útban is van hozzám :) Több színben is megtaláljátok ITT.

Karkötőből ilyen hangsúlyosat, de mégis elegánsan bohémat még sose láttam. Kevesebb mint 10 dollárért rendelheted INNEN.


Remélem tetszett a listám, amit összeállítottam, beletettem szívem össze vágyát. :)
Ti mire vágytok a sheinside.com-ról?

Üdv: Enikő :)