2014. április 17., csütörtök

DM Kedvencek - A legújabb beauty box

Hatalmas marketing akció előzte meg a DM első meglepetés dobozát. Megmondom őszintén, hogy én is csak azért csaptam le rá, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy mi az, ami miatt az ország női lakosságának fele felbolydult. 
Lássuk, mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket!A doboz maga elég nagy, én meg is lepődtem a méretén. A nagy doboz egy kisebb, csinos rózsaszín dobozt rejt (nagyon tetszik a pink doboz :)).

A csomag kibontása után 5 termék fogad bennünket:

1. Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló készülék (12999 Ft)


2. Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil hajolaj (2499 Ft)


3. Nivea zuhanyzás közbeni testápoló (1299 Ft)


4. Alverde "Stadtgeflüster" tusfürdő (499 Ft)


5. Vademecum Pro Vitamin Repair fogkrém (489 Ft)Összességében nem lett rossz dobozka, főleg, ha a benne lévő termékek értékét nézzük. A lábápoló készüléknek nagyon örülök, mivel több olyan ember is van a családban, aki küzd a sarokszárazsággal és valószínűleg sosem adtam volna ki ennyi pénzt erre a kütyüre. A Gliss Kur hajolajra is nagyon kíváncsi leszek, a Nivea zuhanyzás közbeni testápoló pedig baromi praktikus nekem, aki sokszor lusta fürdés után testápolózni. A tusfürdőt  és a fogkrémet el tudnám engedni, helyettük szívesebben láttam volna valamilyen sminkterméket, de nyilván törekedtek arra, hogy minden életkornak és stílusnak megfeleljenek.

Nektek mi a véleményetek?