2014. április 25., péntek

Piknikező OUTFIT

A minap Harangodon jártunk és ott piknikeztünk egyet, amolyan stepfordi feleségnek éreztem magam. Ez a kirándulóhely egy természetvédelmi területen van, ahol sok nyíregyházi szokott kikapcsolódni, hiszen a várostól nincs messze. Nagyon jó idő volt, végre elérte a hőmérő higanyszála a 25 fokot, így egy könnyű nyári ruhát választottam erre az alkalomra.

Stepfordi feleség akcióban :D



 Nagyon szeretek a természetben lenni, fűben ülni és piknikezni, így ez gyakori tevékenység lesz nálunk. Ez egy romantikus és olcsó módszer a randevúzásra. Mi vittünk magunkkal szendvicseket, zöldséget, almát és egy üveg Rosét. Persze a Piros Pöttyös Túró rudi se maradhatott ki a kosarakból.
Kérsz egy almát?

 Ezt a vajszínű ruhát már jó pár hete kaptam Botondtól, a barátomtól, alig vártam, hogy fel is vehessem. Egy menta színű bojtos övet társítottam hozzá, ami a csipkés anyagot elválasztja a muszlim résztől, így hangsúlyoztam a derekamat.  A harisnya egy világos testszínű, klasszikusabb darab, ami tökéletesen illik a ruha hangulatához. 



 A cipőt még a barátnőimtől kaptam egy karácsonyra, imádom, hogy lakk és nude, hiszen a testszínű magassarkú így mégsem egyhangú, bár már vágyok egy igazi nude hegyesorrú példányra. 






Smink: Szemhéjpúder-Urban Decay Naked 2, Szempillaspirál-MAC, Szemceruza-L'Oreal, Alapozó-Catrice All Matt Plus, Púder-Essence, Bronzosító-NYC






Ruha: Atmosphere (Háda)
Öv: Háda
Cipő: Skála
Gyöngy karkötő: Kínai
Arany szívecskés karperec: Turi
Gyűrű: Ezüst anyukámtól kaptam



És egy kis romantikus pillanat