2014. április 23., szerda

Hologrammos körmök- Moyra TESZT


Nagyon kíváncsi voltam erre az új effekt lakkra, hogy hogyan is fest a valóságban. A lila árnyalatot próbáltam ki másodiknak, ami egy tavaszias szín.
Mint már előző bejegyzéseimben olvashattátok, nemrég a Moyra meglepett minket egy ajándékcsomaggal, amiben ezek a Hologram effekt lakkok is helyet kaptak. Így egyértelmű volt számunkra, hogy teszteljük őket, mit is tudnak. Nekem a kedvenc márkám, szinte csak ő van a körömlakkos polcomon, így olyan volt ez az ajándékcsomag, mintha a Mikulás hozta volna. Ginának is adtam belőle, így mindkettőnk tapasztalatai belekerülnek a bejegyzésbe, ezzel is relevánsabbá téve a tesztet. 



Egy rétegben felkenve ez a lakk elég szépen fed, de két-három rétegben érjük el a tökéletes hatást. A kép nem adja vissza azt a csodát, amiben pompázik a körmöm, tökéletes a hologram élmény.



Könnyű felvinni és egyenletesen eldolgozni, hiszen elég híg, de ez az állag nekem még optimálisabb. Egyenletes felszínt kapunk, nem kell aggódni azon, hogy csíkos lesz és így elillan a hologram élménye.



Az egyik kezemen tettem rá fedőlakkot, a másikon ezt elhagytam. Szeretem azokat a körömlakkokat, amikre nem kell plusz fedőlakk, de ez nem ilyen. Elengedhetetlennek tartom egy átlátszó réteget felvinni, mert kicsit megkopik 2 nap után a felszíne és vékony csíkok jelennek meg. A fedőlakkal kezelt körmeimen, viszont öt nap után is szép volt a felszín és csupán pár kisebb megpattanást fedeztem fel.





Pontoznom kell, akkor fedőlakk nélkül 4 pontot adok, de ha alkalmazunk fedést, akkor maximális pontot érdemli ez az új kiadású effekt lakk 5/4. Amúgy az arany színű testvérkéjén még intenzívebben látszik a hologram élmény, róla ITT olvashattok tesztet. Imádlak Moyra változatlanul.



Ez a tavaly nyári képem jutott az eszembe a lakkról






Arany és lila hologamm