2014. április 18., péntek

"Vadóc lány" smink egy buliba

Amikor az ember lánya elmegy egy buliba, akkor szeretne feltűnő lenni és gyönyörű. Mivel én elég exhibicionista vagyok, így a hétköznapokban is előfordul, hogy sötét füstös szemeket festek magamnak, ám ez a mostani smink még nekem is merész, így csak egy partyzós szombaton vetném be.





 Egy arany szabály van, amit mindig be kell tartani, vagy a szemünket vagy a szánkat hangsúlyozzuk. Én nem szeretem a szájfényeket és a rúzsokért sem rajongok, mert ha felkenem őket, akkor apránként lenyalogatom, mert idegesít a ragacsosság, vagy a krémes hatás. (Tudom elég rémes szokás, de ez van.) Ebből kifolyólag mindig a szemem hangsúlyozom. A másik ok pedig az, hogy a szemem sokkal szebb, mint a vékony kicsi szám. :)

A Sleek Bad Girl palettáját használtam ehhez a harsány, igazán vad sminkhez, szuper és nagyon jó minőségű színek találhatóak benne. Már írtam egy tesztet a palettáról, amit ITT olvashattok, így onnan már ismerős lehet a smink.




 Amiket használtam:

Catrice primer, Catrice All Matt Plus alapozó, Essence szemöldök szett, MAC szemhéjtus, Sleek Bad Girl paletta, NYC bronzosító.


Ti milyen vadóc sminket szoktatok viselni? Milyen alkalomra mertek bevállalni egy vad makeupot?