2014. április 3., csütörtök

Lancôme Lip Lover ajaktökéletesítő rúzs - TESZT

Lancôme egyik újdonságát, a Lip Lover folyékony ajaktökéletesítő rúzst van szerencsém a magaménak tudni, köszönhetően a csodálatos szépítő napnak (bejegyzés hamarosan), amit a fotópályázaton nyertem.
Ezt fogom most bemutatni Nektek.



Először is lássuk, mit ígér a termék: "A vadonatúj Lancôme Lip Lover folyékony ajaktökéletesítő rúzs egy olyan úttörő termék, amelyre már nagyon rég óta vártunk! A Lip Lover egymagában ötvözi az ajakrúzsok kifinomultan intenzív színét, az ajakfények vonzó ragyogását és az ajakápolók hosszan tartó, hidratáló hatását. 15 különleges árnyalatával minden alkalomra egyedivé varázsolhatjátok megjelenéseteket." - olvasható a Lancôme Facebook oldalán .


Én a 316-os Rose Attrape-Coeur árnyalatot kaptam ajándékba. Ez egy nem túl tolakodó, paszteles rózsaszín, ami kevésbé élénk, mint amilyennek elsőre tűnik (amit én inkább előnyként, mint hátrányként említenék).

Maga a tubus szerintem gyönyörű, igazán elegáns hatást kölcsönöz neki az ezüst szín és a különleges kis gomb, amivel nyitható.


Az applikátor formája vékonyodó, így igazán pontosan lehet vele festegetni. A színe tényleg gyönyörű és valóban átmenet a rúzs és a szájfény között, ugyanis nem ragad annyira, mint a klasszikus szájfények, de nem is szárít, mint a rúzsok általában. Annyi azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy akik megrögzött rúzspártiak, azoknak lehet, hogy még ez is túl ragadós lesz.

A tartósságára nem tudok rosszat mondani, bár nyilván nem evés-iváshoz találták ki, viszont néhány órát gond nélkül kibír, ugyanolyan szép és fényes marad, mint amikor felkentük. Ha adnék is neki mínusz pontot (amit nem teszek, mert nagyon bejön :)), akkor az az ára miatt lenne (a Marionnaud Parfüméria honlapja szerint 6490 Ft) , de mivel egy high-end termékről van szó, így ezt igazán nem róhatjuk fel neki.




Sajnos a képek nem adják vissza rendesen, de nagyon szépen csillog és az igazi luxus érzetét kelti a viselése. Tényleg csillagos 5-öst érdemel. :)