2014. április 19., szombat

Vörös körmök, avagy a klasszikus női kéz- Moyra TESZT

A legnőiesebb szín a körmökön szerintem még mindig a piros, vagy vörös. A klasszikussal sosem lehet mellé fogni, hiszen a vörös a fekete a körömlakkozás terén, mindenhez nagyszerűen megy. 
Nem titkolom, hogy a Moyra a kedvenc márkám és tőle a piros lakkokat használom legszívesebben, így időszerű volt már egy teszt.




Még télen fedeztem fel a Moyra Gel Look, azaz gél, vagy zselé hatású körömlakkjait Gyöngyösön járva. Azonnal nagy mennyiségben szereztem be őket és életem legjobb vásárlásnak bizonyultak, mivel ezek a lakkok valami fenomenálisak. 

Beltéri fényben
Egy rétegben jól fed, de nem tökéletesen, viszont két réteg akár elég is lehet. Ha nagyon tartósat szeretnénk, akkor alkalmazzuk 3 rétegben, garantáltan nem bánjuk meg, hiszen rekordot dönt strapabírásban.

Egy kis húsvéti hangulat, mert nem csak piros tojás ünnepe, hanem a piros körmöké is
Könnyű felvinni, hiszen a megszokott ecset társul hozzá és a sűrűsége is megegyezik egy jó minőségű lakk állagával. 




Gyorsan szárad nagyon, mire a két kezem befejezem, már kezdhetem is előlről, hiszen csont száraz szerencsére. Csodás a színe és az állaga, és az a csillogás fedőlakk nélkül valami felülírhatatlan élmény. 


Nekem volt, hogy 7 napig is tökéletes marad a körmömön, de átlagosan 5-6 napig bírja megpattanás nélkül. Kopni nem kopik és a csillogó felülete is megmarad.


Napfényben
Pontozásban maximális pontot kap, nem véletlen a kedvencem, 5/5 pont.

 Nektek melyik a kedvenc lakkotok és színetek?