2014. február 16., vasárnap

30DPCH-Day 16.- Avagy 30 napos kihívás 16. nap


16. You and someone wearing matching clothes.- Valaki akivel összeöltöztél.


Ez ténylegesen közös feladatként oldjuk meg, ugyanis nemrég igyekeztünk összeöltözni. Valamennyire harmonikus lett, de ez azért nem volt a legegyszerűbb feladat.

Első szettünk jeligéje a leopárd minta. Igyekeztünk szürke, bézs és fekete darabokkal alkalmazni az összeöltözésünknél. A nadrág fazonja is hasonló és a blézer is fontos összetevője volt a ruhánknak.



Igazi nyári összeállítás ez a kék sárga kombó. Ginán az égkék áttetsző felső és ugyanolyan árnyalatú cipő, valamint a neon sárga nadrág egy igazán bohókás szett, de egyben valamiféle eleganciát is tükröz. Angie ruhája leginkább egy légi utaskísérőt elevenít meg a pasztell sárga masnis felsővel és a királykék szoknyával, ami teste körvonalát követi. 


Gina

Angie
A harmadik főszereplője az oversize blézer, egy-egy vagány bőrhatású leggingsel párosítva. Hangsúlyos ezüst ékszerek teremtenek még egységes képet, valamint a szegecses bokacsizmák.



Reméljük tetszett a bejegyzés, mi nagyon élveztük ezt a játékot. Kicsit olyan érzés volt mint, amikor kislányként anya szekrényéből öltöztünk fel, hiszen mindkettőnk gardróbjának darabjait kombináltuk.