2014. február 10., hétfő

Utóbbi zsákmányaim-HAUL


Eldöntöttem, hogy megvonom magamtól a vásárlást, méghozzá 30 napig. Remélem kibírom, ez mind spórolási szempontból is esedékes, mind azért, hogy megnézzem mégis mennyire vagyok durván boltkóros. A nem vásárlást úgy képzeljétek el, hogy kaján kívül nem szándékozom semmit venni. Erre felkészülve megvettem a mostanában szükséges dolgokat, meg pár mást is. Ezeket most bemutatom.




A Müllerben beszereztem egy hialuron savas ampullát, amit csak fel kell kenni a bőrünkre és hagyni beszívódni. Ki is próbáltam azonnal, gyorsan beszívódott és pihe puhává varázsolta az arcom. Egy egy alkalom előtt biztos, hogy fogom alkalmazni, hogy feszesítse a bőröm. Azóta konzultáltam Ginával is ő is elégedett a kipróbálás után, szóval hajrá szerezzétek be.

Egy másik bőrápolót is vettem, a neve Rómeó és Júlia, ami azt takarja, hogy nekem és a barátomnak is legyen egy kis arcmaszkja. Kíváncsi leszek rá tudom e venni, hogy kipróbálja. Azt hiszem 300 Forintba került.

Egy fürdő olajat is beszereztem, imádok ugyanis fürödni, ez a mandulavirágos olaj puhává teszi a bőrünket. Kipróbáltam, nekem bevált 300 Forintért szerintem szuper, olyan 4-5 fürdőzéshez elegendő. 

Az alapozóm kifogyóban volt, így úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Catrice All Matt alapozót. Meglepődtem, mert szerintem még jobb is, mint amit eddig használtam. 2000 Forintba került, így nagyon jó boltot csináltam, hiszen ár érték arányba jól vásároltam.

Hónapok óta vágyom egy primerre, de ennek utána olvastam rendesen. 1500 Forintot adtam ki érte, mivel ezt ajánlották több helyen is.  Gina is megerősített benne, hogy nagyon jó minőségű és messze a legolcsóbb. Mi is a primer? Azért írom csupán le, mert én pár hónapja még nem tudtam. Az alapozó alá kenjük fel és arra sminkelünk. Így nem fog lekopni olyan hamar az alapunk. 



Két körömlakkot az egyik kedvenc fodrászkellékesemnél szereztem be. Moyra a márkája, amiről már írtam, nekem ez az örök kedvenc. Most a matt körömlakkot szereztem be bordóba, ami isteni. Az orhidea lila, ugye az év színe, gondoltam csak veszek egyet, méghozzá gél hatásút, amit mindenkinek ajánlok. Nem kell fedő lakk se és tartós nagyon. 500 Forintba kerül kb. egy egy körömlakk, ahol én vettem, de van pár hely ahol olcsóbban hozzájuthatunk.



Profi pil szemöldökfestéket használok, amit itthon én simán tudok alkalmazni. Ajánlom nektek, mivel nem nagy ördöngősség, hiszen kis oxival kikeverve, 15 perc alatt befesthetjük magunknak a szemöldökünket és így csupán 500 Forint befektetéssel nagyjából 6-7 alkalommal lehet szép és ápolt arcunk keretezője. 


Hajfestékkel mostanában bajban vagyok, nem találok megfelelő színt, amit elkezdek használni, azt bevonják, vagy sehol nem lehet kapni. A Syoss pezsgő szőke festéke volt a kedvencem, de sehol se találom Nyíregyházán. Most egy ilyen világos szőkét vettem, szerintem csak melírozni fogom majd a hajam. Végre vettem egy hajfestő készletet egy százforintos boltba és egy klassz hajkefét, ami a született feleségek kiadás. Szóval inspirált vagyok, hogy befessem végre a loboncom.


 Tegnap megvettem végre életem első sminklemosóját. Jó ez nem teljesen igaz, mert volt már egy de sose használtam, tudom ejnyebejnye. Most viszont már figyelni fogok rá, hogy ne maradjon rajtam éjszaka a sok smink, hiszen nem akarok egy ráncos múmia lenni. 700 Forint volt, így most tökéletes választásnak tűnt. Majd, ha eleget használtam és bevált, vagy nem akkor írok róla.

Csokoládés arcpakolás szőlőmag olajjal, uhh igen, ez kellett. Ma felkentem, 20 percig fennhagytam, lemostam és szerintem hidratált és puhább lett a bőröm, persze egy alkalom után nem dől el, hogy jó e, bevált e, de eddig biztos, hogy nem rossz.

Hajfánkom már volt, méghozzá én készítettem. Viszont akartam egy giga nagyot, amit itthon nem tudtam sehogy se előállítani, így 490 Forintot kiadtam érte a H&M-be. Már ki is próbáltam, azt hiszem sokat fogom használni a frizura készítéseknél ezt a "mosakodó szivacsot", ahogy barátnőm nevezte. 



Nem ennyire ütött kopott, a vaku jobban kihozta.

A nyíregyházi Háda (ez a Kelet áruház mellett található) bálabontásra magammal vittem, a barátom. Jelentem túlélte, bár megállapította, az ő szavaival élve "ezek a nők hiénák". Alapvetően egyet értek vele, hiszen vannak olyan elvakult csajok, vagy nők, akík íjesztően viselkednek. Egymás kezéből kapkodják ki a  ruhát, tolakodnak, lökdösődnek. Visszatérve előző gondolatomhoz, Botond fantasztikusan tűrte ezt az embert próbáló helyzetet és türelmesen végigvárta, amíg válogattam. Ezt a Gucci kicsit megviselt sminkecset tartót vadásztam. Akartam egy olyan tartót, amibe bele tudom rakni a szempilla spirálokat és tusokat, így nem volt kérdés, hogy viszem haza. 


Ez szintén ez alkalommal zsákmányoltam, egy kis Gucci replika táska, ami tökéletes lesz az elegáns megjelenésekhez. 



Ruhából egy farmer inget találtam és egy fekete H&M darabot csupán. A feketének talán még jobban örülök, ugye már említettem, hogy szeretném a basic részlegem bővíteni.




A nyíregyházi darabáras Hádában szereztem be ezt a ruhadarabot, ami arany flitteres nagyon mini rövidnadrág. Most ez lesz a motiváló ruhadarab, hogy elérjem a nyári alkatomat, azaz fogyjak. Tetszik a két cipzár, ami ál zseb és az arany madzagos megoldás az anyagában.



A szoknyát egy Angexben (Nyíregyháza Kossuth tér) vettem, sajnos a fotó nem adja vissza a színét, igazából korall színű, alul fekete sávval. A vonalú és rakott, gumis öv megoldással, az én testalkatomhoz nagyon megfelelő. 2200 Forintba fájt nekem, de szerintem sokat fogom viselni, így megérte.



Szorítsatok, hogy kibírjam egy hónapig költés nélkül.