2014. február 1., szombat

Januári HAUL

A januári zsákmányaimat szeretném górcső alá venni és ezután megpróbálom az egy hónapig semmit, de semmit nem veszek kihívást. Most már nagyon össze kell húznom magam anyagilag, ha szeretném, hogy ne haljak éhen. Ebben a hónapban nem sok mindent vettem, mivel tényleg igyekeztem már most is spórolni. Az egyik barátnőmtől, szerzőtársamtól is kaptam pár ruhát, így viszonylag kielégült az új dolgok iránti igényem. Sőt a legjobb, hogy Pesten járva se csábultam el különösebben. Nézzük miket szereztem be.





Háda



Ezt a pulcsit hónap közepén találtam, M méretű, így over sizenak használom. A cuki fagyi színű kis bolyhok miatt akadt meg rajta a szemem, sokáig vaciláltam, de annyira puha volt, hogy képtelen voltam otthagyni. A háromnegyedes ujja az egyetlen ami nem tetszik ezen a nude felsőn, de hát ez van, ezt kell szeretni.


Bálabontáson szereztem be ezt a telitalpú combcsizmát, ami barna és velúr. Mivel nagyon rövidek a lábaim, nagy nagy bánatomra, ezért lehajtva hordom csak. 


Szintén a bálabontás zsákmánya, két éve keresek egy fekete blézert. Hosszabbra vágytam, de ez a rövid fazon is nagyon csinos. Az ujja kicsit hosszú mint mindennek, ezért felhajtva használom.



Zara csillogó, koponyás felső, hátul cipzáros. Totál az én stilusom, így megvettem. Összeállításban ez a darab.


Tetszettek mindig a fekete keresztes leggingsek, így még az se tántorított el, hogy kicsit nagy rám. Azt a pár száz forintot teljesen megérte. 

Renoválás


Ezt a Denim Co. meggypiros farmert Pesten vettem 1600 Ft-ért. Nagyon szeretem ezt a márkát és ebben a nadrágban a bokánál lévő cipzár fogott meg teljesen. Még sose volt ilyen cipzárral díszített darabom és piros nadrág híjján is voltam.

New Yorker

Egy bordó fekete műbőr dzsekit szereztem be mert nagyon le volt akciózva. Amióta a boltba került szemeztem vele, de csak most engedtem meg magamnak. Tavasszal szerintem mindenféle összeállításhoz nagyszerűen fog menni. 



Bershka

Télikabát, ez az a ruhadarab amit egyszerűen utálok venni. Az előző drágaságomat a Tally-ban vettem jó pár évvel ezelőtt. Szegény nagyon lelakott volt és Pesten egy gombját is elhagyta, így hagytam rábeszélni magam erre a szövetkabira. Szürke-fekete halszálka mintás és érdekes kicsit ferde a cipzár megoldása. A gallérja jó nagy, így felcsatolható és le is hajtható. Majd öt év múlva szeretni fogom, amikor újat kell venni. Most az elmegy és szükségszerű kategóriába sorolom ezt az akciós példányt.


Ajándék


Mint már fentebb említettem, "örököltem" pár darabot Ginától. Ez a két virágmintás szerintem fantasztikus. A világos hatalmas válltöméssel ellátott és ezáltal igen különleges, régóta irigyeltem. A fekete alapon rózsás, nagy kivágású tunika, tavasszal egy leggingsel tökéletes lesz.




Kislányos rózsaszín pléd anyától, Imádom a lakástextileket, eléggé túl is zsúfolom velük a szobámat. Ilyenkor télen, mivel nagyon fázós vagyok, mindig szükségét érzem egy egy, puha meleg darabnak. Bekuckózós estékre.


A barátomnak volt egy mosási balesete és a Dániában beszerzett meleg pulcsija összement az én méretemre, így megkaptam nagy szív fájdalmunkra. A boyfriend nadrág után boyfriend pulóver a menő. A legjobb benne, hogy gyapjú, így iszonyú meleg.

Kiegészítő



Leárazva vettem ezt a levél mintájú arany színű karperecet, sajnos nem tudtam megállni ilyen olcsón.

M.A.C. 

Még decemberben rendeltem egy szempilla spirált és egy szemhéj tust, ami januárban érkezett meg csak. Teljesen elégedett vagyok ezekkel a vízálló termékekkel, igyekszem takarékosan használni őket.


Könyv



Nem részletezem, itt megtaláljátok az ismertetőjét és beszerzése történetét. http://kialakito.blogspot.hu/2014/01/kihagyhatatlan-konyvek.html