2014. május 3., szombat

Ebay kívánságlistám

Az utóbbi napokban nézegettem az Ebayt és csorgattam a nyálam rendesen. Most megmutatom, miket találtam, amikre intenzíven vágyom. Akik nézik a rendelős oldalakt, azoknak sok dolog ismerős lesz.

Ahogy telik múlik az idő nem hogy fogynának a kívánságok, inkább egyre bővül a listám, persze ezek a nem fontos dolgok, így a legtöbb csupán álom marad, vagy majd a helyét átveszi valami új mánia, vágy. No de lássuk szépen sorban mik az aktuális szerelmek nálam.

Ruhanemű



 Tudom jó ideje divat ez a rövidnadrág, ami elöl ilyen fecskefarokra emlékeztető asszimetrikus megoldású, de én még sehogy se jutottam hozzá, így vágyok rá egy csöppet. Ez a fajta furcsa megoldás még a rövidebb lábú lányoknak (nekem) is jól állnak és salankitanak is.

Cipők


Valentino replikákat is találtam és nagyon tetszenek, a nude magassarkú talán sokkal jobban izgat, viszont nem vagyok benne biztos, hogy a fentebb említett rövid lábaimból nem csinálna gnómokat, így ezt az álmot gyanúsan elnapolom, amíg nem próbálok fel egy hasonló pántos fazont. A balerina cipő egy jó alternatív választás azoknak, akik szeretnek a földszinten lenni. Link ITT.









A hologram élmény a körmömön jelent meg először és azóta intenzíven érdekel más kiegészítőkön is. Szerintem mindenhez megy ez a nagyon feltűnő magassarkú Boohoo márkájú tűsarkú szandál, így feltétlen fel akartam tenni erre a listára.












Tudom jön a nyár és a meleg, de nekem ez a bakancs akkor is kívánságlistás darab. Még Dániában kinéztem egy rendelős oldalról, de mire elszántam magam, addigra már nem lehetett kapni, így lemaradtam róla. Most viszont rábukkantam ebayen szóval ősszel...enyém lesz.












Táska

Egyszarvúúúú! Hologramról már beszéltem, ez a másik ilyen jellegű óriási és infantilis szerelem. Akinek mutattam mindenki iszonyúnak, vagy förtelmesnek aposztrofálta, de na vállalom, hogy imádom a giccses dolgokat is.


Ékszerek


Koronázási nyakék mániában szenvedek, akarok egy ilyen nagy hangsúlyos darabot. Amióta az eszemet tudom, imádtam a nagyobb méretű láncokat, a két kedvenc darabom is óriási. A nőcisebb vonal ragadott magához, ragyogjon, mint Salamon töke. :)

Ő már úton van hozzám <3

 Ők hárman talán visszafogottabb darabok, így egy menyasszonyi ruhához is szuperül néznének ki, tehát lányok ez lehetne a hosszútávú befektetés. Vagyis ezzel címkézném fel, ezt a majdnem fölösleges vásárlást, hiszen nagyon ritkán járok elegáns helyekre, ahol kényelmesen megállná a helyét ez a két lánc.



Ékszerállvány:


Csupán a gyűrűk tárolására kerestem megfelelő alkalmatosságot és ezt a kétfajta fa formájú állványt találtam. Mindkettő praktikus és mutatós kiegészítő lehetne a szobámban.

Sminkek
Pirosító palettára nagyon vágyom, így egy fél életre letudnám ezen kozmetikum vásárlását. A nagy álom az Urban Decay kontúrozó palettája, de az igen borsos árú, így kompromisszumos megoldásként kipróbálnám ezt, mivel sok blogger esküszik rá.
 Az NYX milk jumbo ceruzája régóta foglalkoztat, de itthon elég drágán beszerezhető, ebayen viszont találtam egy olcsó verziót. Tudom, hogy sok hamis cucc van ezen a rendelős oldalon fent, de sok minden más országban olcsóbb, így ezt próba szerencse módon azért megrendelném. A másik, pedig az, hogy sokszor a hamisítvány szinte semmiben nem különbözik az eredetitől, minap például a Naked 2 palettát hasonlítottuk össze egy hamissal és őszintén nem fedeztem fel szinte semmi különbséget. Szóval a másolatoknak is van létjogosultságuk, főleg, ha azt nézzük, hogy sok esetben csak a márka nevet fizetjük ki.


O.P.I lakk ugyanebbe a kategóriába esik nálam, lehet nem igazi, de meg merném kockáztatni, hogy mégis megrendelem. Ráadásul a boltban is lehet fél áron kapni néha szóval hihetőnek érzem, hogy ebayen eredetit lehet venni negyed áron. Amúgy ezt az ikonikus lakkot csak a kíváncsiságom kielégítése véget szeretném, mit is tud ilyen csillagászati árért. Nemrég az Instyle magazinhoz adtak kijelölt újságosoknál, mondanom se kell felkerestem minden ilyen helyet Nyíregyházán és sehol még a lap se volt (jellemző). Így sajnos várat magára még a tesztje. 









Egyéb kütyük:

Mi is ez? Egy termosz, ami fényképező optika kialakítású, szerintem zseniális. Télen mindig szeretném, ha lenne velem egy forró ital, mivel leírhatatlanul fázós vagyok, mondhatnám fagyos szent. Előlátó tehetségem pedig azt súgja egy ilyen csupor lészen a megoldás.


Tea! Télen vedelem a különböző forró italokat és a kedvencem a tea, hiszen az nem hízlal, mivel én nem ízesítem semmivel sem. Mostanában rákaptam a gyógynövényes teákra, így a tea dió elengedhetetlen kellék. A barátom viszont közölte, hogy nem érintkezhetnek a gyógynövények fémmel, így elkezdtem nézelődni és itt a megoldás, ami még übercuki is. 


USB elosztó, emberkés, kell nekem....


 Pen Drive, vagy ismertebb nevén memory disk, ami nekem jelenleg nincs. Egy mini darab volt, ami kiöregedett és elhalálozott végelgyengülésben. Yoda figura volt az első ajándékom a szerelmemtől, így mindig boldog emlékeket idéz fel ez a figura. A csavarhúzó verzó pedig olyan igazán Angies, bohém és kicsit elvetemült. Ebayen nagyon olcsón  lehet ezekhez a kütyükhöz hozzájutni, így simán rápróbálnék és fogok is.

Noteszre pedig mindig szükség van és itt potom összegekért lehet megrendelni, jó oké kell rájuk várni egy hónapot, de aki előrelátó beszerezhet hipercukikból nagy mennyiséget és amikor szükséges ott vannak kéznél. Eszembe jutott ezekről a füzetekről a gimi a szomorú sárgát tuti matekra használtam volna, mert iszonyú szar tanárunk volt.


Rúzs alakú toll. Jó erről nem áradozok, kell és kész.