2014. május 7., szerda

Ricinus olaj hajnövesztő és regeneráló csodaszérum

Igazából ez nem egy ezer éves családi titok, hanem a Hogyan legyek jónőből lestem el, de gondoltam megosztom veletek az elvet és a tapasztalataimat, hátha nem hallottatok még róla, vagy rég alkalmaztátok.




Mire jó?

A töredezett hajvégeket regenerálja.
Gyorsítja a haj növekedését.
Dúsítja a hajat.

Alkalmazás


Ezt az olajat bármely patikában pár száz forintért megkaphatjuk (olyan 300 Forint). A bevizezett hajunkra kenjük fel, így könnyebb eloszlatni, sőt lehet oliva olajjal is keverni. Ezután én egy szatyrot szoktam a fejembe húzni, de folpackkal is lehet, a lényeg, hogy egy dunsztot hozzunk létre. A hajunk ne fázzon ki egy törölközőt kell tekernünk rá még és 2-3 órát nyugodtan rajta hagyhatjuk. Ezután jó alaposan mossuk ki a samponunkkal. Én nem szoktam ilyenkor semmi balzsamot alkalmazni, mert önmagában is szuperül hidratál ez a pakolás. Nincs korlátozva mennyiszer alkalmazhatjuk, én két hetente egyszer szoktam felkenni és azóta nincs töredezett hajam, pedig otthon szőkítem és göndör így eléggé könnyen károsodik a vége.

+ TIPP


A szemöldököm és a szempillám is be szoktam kenni vele, így azok is sűrűbbre nőnek és szebbek, hosszabbak. Hatóidő hasonló, mint a hajnál 2-3 óra.

Próbáljátok ki Ti is!
Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek?