2014. május 29., csütörtök

Vízöntő korszak körmei- Víz inspirálta manikűr

Itt az igazi nyár és ez megihletett, úgy gondoltam ideje egy kék és ezüst körömfestést készítenem, a vizes időszak jegyében. Vízöntő korszakba léptek a körmeim. :)





Három Moyra lakkot használtam, egy Lovelyt és Vollaré Cosmetic Salvadort. Mint már sokszor írtam a Moyra a szívem csücske márka, tőlük egy baba kéket (No.27), egy királykéket és egy csillámporos ezüstöt (No. 28) használtam. A Lovely Baltic Sand kollekció kék példánya az új szerelmem, így kihagyhatatlan volt ebből a körből ez a homok finisű lakk. A Salvador lakk (415) egy olyan márka, amit a mellettünk lévő kisbolt forgalmaz, olcsó de jó minőségű.




A víz érzetet a különböző finisű lakkokkal akartam elérni, hiszen a homok hatás kicsit olyan mint a hullámzó víz, a csillámpor pedig, mint a csillogó vízfelszín. Szeretem, hogy divat lett, amit már régóta mondok és alkalmazok, nem kell egy színnel beérnünk egyszerre a kezünkön, merjünk játszani az árnyalatokkal, színekkel és a textúrákkal is.



 Nagyon bejön az, amit sok bloggernél láthatunk, illetve az instagram képeken, ahol a köröm feletti bőrre minták vannak rajzolva (tetoválva). Szerintem nagyon feldobja a lakkozást és a kézfejet, így egy tetolváló filccel, esetleg alkoholossal, vagy csak tollal rajzoljunk, így mindig a manikűrhöz tudunk választani mintát.









Ez nem egy teszt bejegyzés, de azért leírom, hogy kedvenc lakkjaim nagyon jól szerepeltek, sőt az ismeretlen márka is, hiszen 4 napig teljesen hibátlan maradt minden körmöm. Így nagyon elégedett voltam a mostani manikűrrel, a vízpartra sokszor fogom ilyenre festeni őket.







Tartósságot tekintve 4 napig bírták a kemény kiképzést, így szuperül szerepeltek, akkor is csak egy kis kopás jelentkezett a végeknél.





Mivel a Moyra és a Lovely lakkokat már pontoztam méghozzá, ha jól emlékszem ötösre, a Salvador szintén megérdemli a maximális pontot. Összességében is 5/5 az eredmény.

Ti milyen manikürt viselnétek egy strandolós napon?