2014. május 3., szombat

Királykék homok a körömre, avagy Blue Sand Nails- Lovely TESZT

Az egyik kedvenc színem a királykék, ami nagy divat már pár szezon óta. Körömlakkban ez a szín volt az első, amit talán 3-os általános sulis koromba felkentem a tövig rágott körmeimre. Azóta sok víz lefolyt a Tiszán is és a körmöm is szerencsére megnőtt, így be tudom mutatni ezt a szenzációs Lovely lakkot.





Mint tudjátok a Moyra a kedvenc márkám, viszont kiváncsi voltam a Lovely lakkokra, mivel egyhez már volt szerencsém és az bevált. Most egy homok állagút szereztem be a Rossmann akciója keretében 25% kedvezménnyel, így nagyjából 400 Forint volt az üvegcse.

Nr. 6



Csomagolása egy kerek üveg, nem túl nagy nem túl kicsi (8ml), de a Moyra után azért kevéskének tűnik. Ecsete megfelelő méretű, sörtézésű, könnyű vele dolgozni, egyenletesen viszi fel a lakkot. Színe: Nr. 6


Ezüst csillámok és matt hatás kombója
Színe közelebbről
A körömlakk állaga  csillámporos lakkra emlékeztet, csillog ugyanis a szemcse. Felvitel után hihetetlen gyorsan szárad, lenyűgözött engem és matt lesz, csak a csillámporok a homok szemcsék közt adnak csillogást a körömnek a mattos hatás ellenére.

Farmerre is emlékeztet a lakk




Két réteg maximálisan elég a tökéletes fedés érdekében és nem győzök ámulni a hipergyors száradástól. A homok állag mesés, talán kisebbek a szemcsék, mint a Moyra hasonló kiadásánál. A mini csillámpornak köszönhetően fényes kicsit az egész, ami nekem nagyon tetszik, olyan mint a hullámzó tenger.


Régen voltam ennyire elbűvölve egy lakktól, mind színben és állagban tökéletesen kidolgozott. Olyan mintha egy ékszert hordanék a körmömön. :)

4 napig tökéletes volt, aztán megpattant a hüvelyk ujjamon és mivel nem viselem jól a lepattogott lakkot lemostam. Maximálisan elégedett vagyok a strapabíró képességével, hiszen nem kopott meg és a fent említett körmön kívül sehol se pattant le.


Pontokban kifejezve 5/5 pontot kap ez a mesés kékség.

Le fogok csapni még egy két ilyen lakkra szerintem, mivel csodás élénk színei vannak. Szívesen kipróbálnék hasonló élénk színekben Moyra lakkokat is, sőt még egy párbaj is érdekelne a két márka homok hatású lakkjai közt.