2014. május 27., kedd

Virágkoszorú a fesztiválokra-OUTFIT

Akik olvassák és nézegetik a blogunkat, azok tudják, hogy én elég exhibicionista vagyok, szeretek kitűnni a tömegből. 2012-ben készültem a Hegyalja Fesztiválra és ismét feltűnő akartam lenni, így született az ötletem, hogy egy virágkoszorút eszkábáljak. Nem volt nehéz dolgom, hiszen a művirágok nagymamám vázájában a rendelkezésemre álltak.



Az ominózus Hegyalján nem egy fotós fényképezett, mert akkor még senki nem virított a fején ilyen fejdísszel, míg utána években elég nagy hisztériává nőtte ki ez magát.
Azóta is előszeretettel veszem elő ezt a kiegészítőt és úgy gondolom, hogy bárki elkészítheti egyszerűen, hiszen pár szálas művirágra van hozzá szükség. Az én koszorúm pipacsot, búzavirágot és margarétát tartalmaz, de persze azóta születtek más alternatívái is.
Outfit 1:
Ruha: Atmosphere
Öv: Háda

Ruhában én minden esetben fehéret, vagy tört fehéret szeretek hozzá paszíntani, hiszen itt a kiegészítő a lényeg és a kevesebb több elve szerint kell gondolkozni. Kiegészítőkkel is óvatosan bánok, egy nyaklánc és öv a maximum, amit felteszek ehhez a kompozícióhoz.
Hegyalján készült kép




Hegyalján a Multi sátor oldalára is felkerült a képem az első naptól
Az koszorú készítése napján is lefotóztuk


Outfit 2:
Ruha: Vintage (anyukámé volt)
Öv: New Yorker
Cipő: Kínai



Vörös szekér kocsma (Tokaj)
Táska: Turkáló

Szerintem egy farmer sorttal szandállal és egyszerű toppal is fantasztikusan mutat, bátran viseljétek a legegyszerűbb összeállítás megkoronázásaként. :)


Ti milyen virágból készítenétek el a koszorút?