2014. május 20., kedd

Szegecses melltartó-DIY

Alig vártam, hogy kisüssön a nap és ennek a bejegyzésnek létjogosultsága legyen. 2012-ben a Hegyalja fesztiválra készítettem magamnak ezt a feltűnő darabot, melynek a funkciója egy igazi fesztiválozós top volt. Akkor többen kérdezték, honnan vagy, hogy készült, most megosztom veletek.



Imádtam régebben és most is imádnám, ha lenne, a Hegyaljákat, ahol önfeledten kiengedhettem a gőzt és kiélhettem az exhibicionizmusomat. Minden évben igyekeztem valami újdonságot kitalálni, amivel kitűnhetek az amúgy is színes közegből. Voltam én már Cowgirl (2009) és madárijesztő is (2011), tavasztündér (2012), de még sorolhatnám...



Ez az ötlet, alig a fesztivál előtt pár nappal jutott az eszembe, így kapkodós volt a megvalósítás. A szegecsek adottak voltak egy övön, de a pánt nélküli melltartó beszerzés akkor elég nehézkes volt. Végül egy turkálóban vettem egyet, a sors is támogatott ebben.



A szegecseket leműtöttem az övről, alig négy körmöm tört bele ebbe a műveletbe, mai eszemmel már szerszámot használnék hozzá. Ezután nem volt más dolgom, csak elrendezni a különböző méretű szegecseket és átszúrni a hegyes végükkel az anyagot. Nagyjából fél órát vett igénybe a művelet, köszönhetően a szegecsek hegyes két oldalának, így nem kellett ollót használnom szerencsére. Mellesleg írtam már erről a kihívásban, csak nem mentem bele a részletekbe, de akit érdekel ITT megtalálja az irományt. 


Belső fele


Meg kell mondanom, még a fesztiválon se voltam biztos benne, hogy elég tökös vagyok e, hogy felvegyem, de aztán pár pohár szamorodni a kedvenc pincémben (Dankó pince) meggyőzött. A fekete rövidnadrágom, is ekkor született, így nem volt kétség, hogy együtt is fogom őket viselni. Azóta több alkalommal is volt velem bulizni ez a DIY darab, szerintem nagyon Angie-s. 






Remélem tetszett Nektek az ötlet és a merészebbek kivitelezik és viselik majd. Ti mivel szerettek kitűnni a sorból?