2016. május 19., csütörtök

Ebay álmodozás a szülinapomra- KÍVÁNSÁGLISTA

Szülinapi héten ér csokis croissant reggelizni, szökőkút tövében olvasni és persze kívánságlistákat gyártani. Most egy igen vegyes álom listát alkottam, amikkel örömet lehetne nekem okozni. :) Egyértelmű, hogy cipő, ruha, smink és ecset is van a listán, de pár apróság is helyet kapott. :)





C20 OST Original Pure Vitamin C20 Serum 30m

Tindigó Siker nevű C vitaminos szérumját használtam az utóbbi hónapokban és lenyűgöző hatással volt a bőrömre. Nagyon szeretném viszont összehasonlítani más C-vitaminos termékkel, de az biztos, hogy must have darabként megmarad a Siker az életemben. Talán azért is kezdtem blogolni, mert igénylem a változatosságot, imádok kísérletezni és persze mesélni ezekről a tapasztalatokról. 

TONY MOLY banános kézkrém

Missha konjak szivacsot rendeltem Ebayről és mint kiderült a Jolse küldte nekem, így pár termékminta is landolt a dobozkában, köztük ez a banános kézrém. Nem vagyok nagy kézkrémes, tudom, tudom HIBA. Egyetlen kézápoló nyerte csak el a tetszésemet, az a Calena kézkréme. Ezt is szkeptikusan kentem fel, de ez a cucc egy csoda. 10 évet fiatalodott a kacsóm, isteni banán illata van és nem ragacsos kicsit sem. AKAROM!



A csapból is ez a csiganyálkás, méhmérges Benton termék folyik. Jó nem, mert ha az folyna, akkor a csap alá feküdnék. A lényeg a lényeg ki akarom próbálni, mert az összetevő lista alapján csoda ez a cucc. Érik egy nagyobb koreai rendelés, ha kifogyok a mostani bőrápolókból, akkor jöhet a keleti termékekkel kísérletezés, ha már ázsiai az arcápolási rutinom. 




Ez állítólag az ikonikus (és méregdrága) Estée Lauder Advanced Night Repair olcsósított és kicsit felturbózott változata. Nem mondom, hogy sosem fogom az utóbbit beszerezni, de egyelőre ez a kis koreai csoda piszkálta a csőröm.














Hidratáló krém vonalon a Mizonról olvastam a legjobbat és eszméletlen olcsó is, így ennek mindenképp adni fogok egy esélyt. :)




















Szerettem a Neogence hialuronsavas eszenciáját, viszont rossz hír, elfogyott. Így kárpótolnám magam a Mizon termékével. Ha nincs ló, jó a szamár is alapon. Ki tudja, lehet ez is van olyan jó, vagy jobb?? :)


Egyik legmegosztóbb ebay termék a mattra száradó folyékony rúzs, mivel sokak szerint túl gyorsan szárad, így nem lehet vele szépen dolgozni. Én imádom, ha ez van rajtam nem kell izgulnom, hogy milyen az ajkam, mivel egész nap gyönyörűen tart rajta a festék. Jöhetnek az extrém színek, ha pedig nem válnak be, jól fog jönni Halloweenkor és Farsangkor. 




Régen minden buliba feltettem műszempillát, hát igen akkor még buliztam... :) Most már inkább az ágyat választom péntek este, de attól még jó lenne játszani a műszempillákkal. Ez a kis eszköz pedig megkönnyítené a felhelyezést. :)


Koreában és japánban nem szedik a szemöldöküket a nők, hanem borotválják, így nem nyúlik ki ott a bőr. Lehet egy próbát nekem is megérne a dolog. Ja azt tudtátok, hogy városi legenda, hogy erősödik a szőr a borotválástól? Semmi alapja nincs, azért gondolják így sokan, mert ahogy elvágja a borotva a szálat szúrósabb lesz érzetre, ahogy nő ki. 



Amióta megjelent azóta szeretném kipróbálni ezeket az ecseteket és ahogy látom lassan kúszik le az áruk ebayen is. Ha rendelek szerintem egy teljes készletet újítok be, ha pedig nem válik be, belevágok a festésbe. :)



Praktikusnak tűnik és a cipőtárolómat kezdem kinőni, így lehet kis helyet nyerhetnék. :)



Kell magyaráznom miért is kell ez a szoknya? Szerintem nem! :) Egyszerűen gyönyörű! 




A tengert idézi számomra ez a szoknya, nem túl kihasználható, viszont ismertek, én így is simán hordanám, nem megfelelő helyekre is. :)



Fellegekben járnál? Ha menyasszony vagy, akkor bátran csapj le erre a szépségre, vagy ha olyan kis bolond vagy mint én akkor se hagyd az Ebay polcain. :) Több színben is elérhető, nekem ez a kedvencem. :)



Vajda Tímeának igaza van minden nőnek jár(na) a gyémánt, én beérném egy ilyen táskával, mert nem vagyok nagy igényű. :) 



Nagyon bejön ez a Boyfriend típusú táska, amin hálisten nem a Chanel márka logója díszeleg, bár annak a copyja. Elég drága, így nem hiszem, hogy megveszem, de azért tetszik. Másik nagy gondom pedig az áron túl, hogy minden színben tetszik, amúgy se menne könnyen a döntés. 



Mióta szeretném ezt a táskát, a barna és az arany szín, ami a legjobban tetszik, de a fekete piros béléssel is nagyon dög. Ha pedig többet veszek variálhatom és ez mégsem egy olcsó hatású O Bag. :) Szóval Ralf Lauren találta fel a kombinálható táskát, nemde? :)




Fényért imádkozom egy jó pár éve, azt hiszem ha a stúdió világítás nem lesz elég, akkor egy Led gyűrűt is vennem kell. :)




Kis olcsóság, amivel izgalmas fotók készíthetők. Mivel felcsíptethető, így bármilyen mobilhoz illik. 



Emlékszem ovis voltam, amikor apa vett nekem egy tetrist. Olyan menőnek éreztem magam tőle és nagyon szerettem vele játszani. Szerintem ma is simán lekötne. :)



Japánban nem csak egy ízben kapható a Kit Kat és mindre kíváncsi vagyok. Sok finomságot lehet rendelni különböző országokból. Ha nincs pénz utazásra, akkor is nyaralhatnak az ízlelőbimbók több kontinensen is.
Hogy tetszett a listám? Ti mit szeretnétek Ebay csodabazárból? :)