2016. május 9., hétfő

Éppen csak színek-OUTFIT

Az utóbbi évek pasztell árnyalatai észrevétlenül beszivárogtak az öltözködésembe és már-már eluralták azt. Ismét egy ilyen szettben mutatom meg, hogy lehet vagány, hétköznapi a végeredmény ezekkel a majdnem színekkel. 






Kezdjük először is a farmernél, ami mindannyiunk ruhatárának szerves része. Az alapdarabok között nagy betűvel és sok felkiáltójellel sorolnám fel. Remekül kombinálható, hiszen mindenhez jól illik és lazává teszi akár a klasszikusabb darabokat. Egy világos koptatott farmer igazi tavaszi, nyári darab, így mindenképp szerezzetek be belőle egy jó fazonút. A szűk szár nagy divat, de a trapéz is kifejezetten mutatós ezeknél a farmeroknál. Figyeljetek oda, hogy hátul hova kerül a zseb és mekkora, mivel ezen állhat és bukhat az, hogy előnyös lesz e a testalkathoz. A kisebb zseb, vagy a farzseb nélküliség nagyítja optikailag a feneket.












Ismét egy tipikus farmer farmerral példa, előkerült ugyanis egy farmering is, ami igazán menő mostanság és nekem is egyik kedvenc párosításommá vált. Mindezt megkoronáztam a hűvös reggelen egy pihe puha pulcsival, ami kicsit szőrös és idei divatszín ékes példája, vagyis rózsa kvarc. 



Amennyiben pedig év színe, akkor a tesóját se hagyjuk ki a buliból, egy kis derűs kék is megy az üstbe a nyaklánc személyében. Nagyon tetszik ez a bogyós megoldás és szépen elválasztja a farmert és a pulcsit. Nagyon szeretem az anyaghasználat játékát, a különböző textúrák találkozása nem csupán vizuális élmény, de a haptikus érzékelésünknek is izgalmat jelent. 


Kiegészítők terén merész voltam, egy kutyás táska, amitől ismét kislánynak érezhettem magam ebben a bájos szín összeállítású szettben. 
Rohanós napnak néztem elébe, így a slip on volt a legpraktikusabb választás, napszemüveg helyett pedig a kalap védett dél körül a fénytől. 







OUTFIT

Farmer: Mango
Ing: Bershka
Cipő: H&M
Kalap: Stradivarius
Táska: Primark
Nyaklánc: Chillearrings
Körömlakk: Moyra

Illusztráció: Győző Éva

Hogy tetszett ez a kicsit bohém, játékos szett, ami visszarepít a gyerekkorba?