2016. május 30., hétfő

Illatfelhőbe burkolózva-Pupa testápoló

A párizsi nőket ilyen illatúnak képzelem pontosan, sőt ha ilyen parfümöt árulnának azonnal lecsapnék rá annyira kellemes. Persze ez a tulajdonsága a testápolóknak kicsit elrettentett elsőre, viszont hosszabb használat után rá kellett jönnöm, hogy még sosem volt olyan testápolóm, amit ilyen szívesen és rendszeresen hajlandó lettem volna felkenni. Áttörést jelentett tehát a testápolásomban a Pupa testápoló folyadéka.



Amit a márka ígér:

DRYNESS RELIEF MOISTURIZING FLUID 400 ML 

ELASTICITY BOOST MOISTURIZING FLUID 400 ML

HIDRATÁL – KISIMÍT – HELYREÁLLÍTJA A MEGERESZKEDÉST
MINDEN BŐRTÍPUSRA, KÜLÖNÖSEN MEGERESZKEDETT BŐRRE

HIDRATÁL – TÁPLÁL - HELYREÁLLÍT
MINDEN BŐRTÍPUSRA, IDEÁLIS SZÁRAZ BŐRRE


A nap legelső gesztusa a szépség jegyében, mellyel igazán szép napot kívánhatsz a bőrödnek.
Gyorsan felszívódó fluid, megakadályozza a bőr kiszáradását, hatékonyan táplálja a bőrt és visszaállítja természetes puhaságát. Növeli a bőr nedvességtartalmát és ezáltal megerősíti annak védőrétegét.

AZ EREDMÉNY
Már a legelső alkalmazások után kellemes, puha érzést biztosít a bőrnek.

Alacsony allergia kockázat. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Paraben Free.

400 ml-es maxi kiszerelésben.

Ára: 4890 Ft

TESZT


A testápoló csomagolása hatalmas, így nagyon sokáig elég. Letisztult és nagyon csajos a halvány pink feliratnak köszönhetően. Pumpás adagolót pedig imádom! Annyira jó, hogy erre is gondolt a Pupa. Így higénikus és az összetevők se károsodnak az oxigén hatására, a bacikról meg nem is beszélve. 


Mindkét termékről elmondhatom, hogy elég sűrűnek tűnik, de csak tűnik, ugyanis könnyen eloszlatható, és szinte tényleg folyadékká válik a testhő hatására. Nagyon gyorsan beszívódik és ami nálam alap, hogy nem ragacsos utána a bőröm. Csak úgy szürcsölte be a hátam a terméket, még az ekcémás részek is imádták.

Illata eszméletlen, muszáj megszagolnotok!



A száraz bőrre való kicsit lassabban szívódik be, viszont ebből jóval kevesebb is elég a normál bőrömre.



Összességében mindenkinek ajánlom. A Pupa rendszeresen bizonyítja be számomra, hogy amilyen termékekkel ellenérzésem van, azokat is imádni lehet náluk. Hét napból négyszer legalább kenem magam, amióta ez a hidratáló termék bekerült az életembe. Maximálisan jól hidratál, fantasztikus az illata és ellazít a fárasztó nap után. Újabban a rituálé, hogy fürdés után Botond bekeni a hátam és bekuckózva írom Nektek a posztokat.