2016. május 10., kedd

Flormar Prime'n Lips rúzsok és szájkontúr ceruza bevetésen

Ahányszor meglátok egy szép rúzst mindig megdobban a szívem, nem volt ez másképp akkor sem, amikor a fogaim miatt nem szívesen kentem ki a szám, mivel nem akartam felhívni a figyelmet a hézagomra. Most a Flormar PRIME'N LIPS kollekció két csodás rúzsát mutatom be Nektek, amik igazán krémesek és gyönyörűek az ajkakon. 





Amit a márka ígér:


A Flormar legújabb rúzs kollekciója a Prime'n Lips! Több,mint 8 órán át tartó tartósság, félmatt finishsel. 


Csomagolása a rúzsoknak egy szép ezüst dobozból és magából a rúzs stickből áll. Nagyon tetszik, hogy a dobozon a rúzs árnyalatával megegyező felirat hirdeti a kiadás nevét. Nagyon figyelemfelkeltő és mutatós, no meg praktikus. A sticken is ugyanaz a style jelenik meg és itt is látjuk az árnyalatot, ami elég jól prezentálja a tényleges színt. Sajnos a felirat lekopott pár nap táskába dobástól, de ennyi baj légyen, viszont nem gyűjti a műanyag ezüst az ujjlenyomatokat.

A rúzs enyhén ferdére vágott oszlop forma, amivel meglepő módon könnyű szépen rúzsozni. Nagyon krémes rúzsról van szó, közepesen fényes. Gyönyörűen fed, mivel hihetetlen pigmentált, ráadásnak építhető. Nem szárítja az ajkakat, kitölti a barázdákat is és órákkal később is marad ez a kellemesen hidratált érzés, nem szárad az ajkakra. 







PRIME'N LIPS 023 Extraordinary Purple
Ez a kép példázza leginkább az árnyalatot. 

Apropó illat, mennyei cukros, íze semmi különös, így nem nyalogatom le a legdurvább diétás napon sem.

A lila rúzs (annyira nem adja vissza minden kép a színt) mellé választottam egy színben tökéletesen hozzá passzoló kontúrceruzát. Nem túl kemény és ne túl puha, pont tökéletes, szépen siklik, nem szúr. Ha tűhegyesre hegyezem is kellemes vele dolgozni. Remek alapja a rúzsnak, így még tartósabb. Élénk rúzsokhoz érdemes ceruzát keresni, mert így sokkal precízebben lehet dolgozni, ráadásul nem fut ki maga a rúzs az ajakvonalán túl.
PRIME'N LIPS 018 Berry Chocolate

A Berry Chocolate árnyalatról ugyanolyan jók a tapasztalataim, mint a lila csodáról. Tartósságára sem lehet egyiknél sem panasz, még evés után is szépen mutatnak és a lila színt sem fedezem fel mindenhol az arcomon. Persze azért érdemes napközbe párszor megigazítani, frissíteni az ajkainkat, de szerintem nincs olyan ajakkence, ami egész nap lerobbanthatatlan.

ui.: A barna lesz a legújabb rúzs trend ne hagyjátok ki, ez pedig egy nudeos árnyalat, jó kezdés a barátkozáshoz.









WATERPROOF LIPLINER-218 Stylish Lilac

Mindenkinek ajánlom, akik kellemes fényű rúzst keresnek, ami megfelelően pigmentált, tartós és nem szárít. Nem tudok negatívumot mondani rá. Az ára az egyetlen, ami visszatartó erő lehet, viszont szerintem így is megéri, mert anynit használom, hogy esélyes, hogy ezek lesznek az első rúzsaim, amiket el is használok megromlásuk előtt.

Ceruza is jó választás (ITT találjátok), hatalmas színválasztékban vásárolható meg és nem mellesleg vízálló. :)

Rúzsok ára: 2490 Ft



Ti próbáltatok már Flormar terméket? Mit szóltok ezekhez a rúzsokhoz?