2016. május 5., csütörtök

Hajpakolás göndör hajúaknak is-Ziaja kakaóvajas hajpakolás

Eszméletlen meglepetés ért, amikor sok helyen olvastam a kedvenc hajpakolásomról a Ziaja kakaóvajas hajpakolását, miszerint hajegyenesítő hatású. Nálam pont, hogy sokkal szebb hullámokat kreál és csodásan felölti a hajam, leszámol a töredezéssel emellett. 




Amit a márka ígér:

A sérült hajszerkezetet javítja és ragyogóan kisimítja, anélkül, hogy károsítaná. Kiválóan ápolja a törékeny hajat és a töredezett hajvégeket. A hajnak ápolt, egészséges külsőt kölcsönöz. Sérült hajra, töredezett hajvégekre.

Sérült hajra, töredezett hajvégekre.

Parabén mentes termék.

A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, a legújabb technológia alapján készülnek, allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.




Csomagolása egy nagy műanyag tégely, ami 200 ml terméket rejt magában. Masszív a műanyag és remekül záródik, viszont vizes kézzel képtelenség kinyitni. Utálom, pumpás adagolót plízzzz!

A barna kék kombináció nem mindennapi, de nem mondom, hogy ez a legvonzóbb egy állványon.

Az illata viszont mindenért kárpótol, eszméletlen finom kakaós, enyhén engem kókuszosra hajazó illatról van szó. Megegyezik az illata ennek a kiadásnak a tusfürdőjével.



Állaga krémes, viszont nagyon könnyű, enyhén folyósabb, mint egy átlagos balzsam, így nagyon könnyű eloszlatni a hajon.




A pakolásokat sokkal jobban kedvelem, mint a balzsamokat. Sokszor ezeket a termékeket hajmosás előtt viszem fel, mert az erős hidratálásuk miatt elnehezítik a hajat és lehúzzák a hullámokat. Ennél a terméknél erről szó sincs, sőt még könnyebbnek érzem tőle a hajam és szebben göndörödik, mutatósabbak a hullámok és rég nem látott csigák is előbukkannak.

Minden esetben törölköző száraz hajra vigyétek fel a pakolásokat, különben szinte semmit se használnak.
Hidratálása fantasztikus, élettel tölti meg a hajat és remekül reparálja a töredezett végeket. Jó pár hónapra elég volt ez a tégely, mivel meglepően kevés is elég a teljes hajhosszamra. Hajtöveket se zsírosította. Szuperlatívuszokban tudok csak áradozni erről a pakolásról, mindenkinek ajánlom, aki jó illatú, kellemes, könnyed terméket keres, ami rendbe teszi a haj végeket.

Újra veszem az hét szentség! :)

Ára: 995 Ft
ITT rendelheted meg