2016. május 17., kedd

Szülinapi álmodozás-KÍVÁNSÁGLISTA


A szülinapi hetemen ér álmodozni, így összeállítottam pár listát, amikben vágyaim netovábbjai szerepelnek. Vannak olyan dolgok, amik pénztárca barátok és persze pár olyasmi, ami már-már elérhetetlen.  Mivel lista író mániában szenvedek, így nagy örömet okozott ennek a gyors áttekintésnek az összeválogatása. Van egy márka, amitől, már beszereztem pár terméket, de nem szerettem volna kiszedni a listából, mert egy-kettő azért még ott maradt a webshopban. 



Tindingó Siker C-vitaminos szérum

Rossz névválasztás a Siker, inkább Csodának kellett volna keresztelni, mivel amit művel az egyenesen az. Gyönyörű lett a bőröm, amióta használom, viszont letelt a három hónap, így ideje lesz újat vennem belőle, szerencsére el is fogyott minden cseppje. Gondolkozok még koreai verzión is, hogy legyen összehasonlítási alapom, de az biztos, hogy ezt nem múlja felül semmi, mert tökéletes. 





Kell a púder ecset

Bizony kéne! :) Mit is mondhatnék igazi magyar márka és vegán. Csodás leírásokkal találkoztam az ecseteit illetően. A blenderét pedig szint minden nap kézbe veszem (ITT olvashatsz róla), a szemhéjpúderei pedig álomszépek (Ennek a tesztjével még adósotok vagyok, de az biztos, hogy nagyon megérik az árukat.). 

Beautyblender

A Szépleszel.hu-tól szoktam beszerezni (itt a legolcsóbb), vagyis eddig mindig valami ünnepemre kaptam ajándékba barátnőktől a Blendert és ideje lenne megint lecserélni. Nagyon szeretem, szinte csak ehhez nyúlok az utóbbi időben alapozásnál, illetve a Kell a Púder blenderéhez, de az még fiatal, így nem kell újat beszereznem belőle. 


Az iParfüméria oldalán találtam nagy választékban az ikonikus márkától testpermetet is. Télen már a mangós verzióra lecsaptam és nem titok nagyon meg is szerettem, így öröm lenne bővíteni, gyűjteménnyé varázsolni a készletem. 
Anastasia Beverly Hills szemöldök pomádé

Egyik barátnőm, Szilvi sminkes és nemrég ajánlotta ő is az Anastasia szemöldök festékét, innentől nekem más igazolás nem is kell a minőségéről, nagy vágyam. :) 



Én balga Londonban ott hagytam az üzletben ezt a palettát, akkor jelent csak meg és kicsit tartottam tőle, hogy nem használnám ki. Azóta elhatalmasodott rajtam a highlighter láz és ennyi árnyalatban pedig igazi örömmámor lenne kipróbálni a fényezést. :)





Navy, Emerald, Rouge árnyalat, amit már régóta kinéztem a mono szekcióból, de az újdonságok között találtam egy csodás hétköznapi palettát. Igen én a fényesebb szemhéjpúdereket hétköznapokon is használom, tökély lenne a táskámba. :) Az ikonikus szemhéjalapjára is fenem ám a fogam. :)


Ziaja lista

Régóta szeretnék beszerezni pár Ziaja terméket, hiszen rengeteg dolguk már bizonyított nálam. Egy uborkás tonik szerepel a listámon, a kedvenc kakaóvajas hajpakolásom és egy barnulást gyorsító spray.


Nailland álmaim


piCture pOlish márkától két lakkra is fáj a fogam, méghozzá a Grace-re, az Unicornra és legjobban az O'Harára vágyom. Éruk elég nagy visszatartó erő, mert 3690 Ft-ba kerülnek.
Dance Legend  márkától egy zöld gyönyörűséget néztem ki a Licence to Kill árnyalatot. Az A-England márkától pedig egy mélykék árnyalat ragadott magával a Queen Of Scots ez sem olcsó 2990 forint, de azt írják kitűnő minőséget képvisel. 





25.000 Ft-ért teljesen kisminkelnek az elképzelésed szerint és ez az összeg teljes egészében levásárolható. A smink 60 perc alatt készül el és emellett kapsz egy facecharot is, amin minden termék neve és árnyalata fel lesz tüntetve, így legközelebb könnyebb dolgod lesz a vásárlásnál. Én biztos egy vadabb sminket kérnék és egy rúzst egyértelmű, hogy vásárolnék a meglévő csodás MAC-em mellé. Akkor érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni, ha már kinéztél egy pár terméket. Nálam az ajakkence mellett a Strobe krém, egy pirosító és talán egy alapozó van a listán, de ez ott derülne ki. Mindenképp jelentkezzetek be, ha szeretnétek egy ilyenen részt venni. 

Végleges szörtelenítés

Nem gondoltam még egy éve, hogy vágyni fogok rá, de bizony eljött az ideje, hogy a bajuszomtól (igen van egy kicsi) megszabaduljak. A Kri-Lo szalonban pedig már kipróbáltam pár kezelést, ezekről írtam is ITT, így otthonosan érezném magam a kezelés közben. Három alkalom elég a tökéletes eredményért. Ha pedig beválik, akkor búcsút intek a hónaljamon lévő szőrnek és előbb utóbb a lábamon is kiirtanám a gyapjút. 

Smink tanfolyam

Bizony nagyon szeretnék egy profi sminktanfolyamon részt venni, ami után én is dolgozhatnék sminkesként. Még nagyobb álmom a kozmetikus képzettség megszerzése, de az rettentő drága sajnos, így jelenleg ezeket a tankönyveket bújom hobbiként és persze a bőrgyógyász szakkönyveket. 


We Wood óra 130 dollár

Nem vagyok az a kifejezetten karórás típus, de a fa verziók nagyon vonzanak, borsos áruk viszont elég visszatartó erő. Viszont mikor is álmodozzak, ha nem a a szülinapi hetemen. 


Stúdió világítás

Amióta blogolok, azóta sokszor a blognak vásárolok egy-egy terméket, illetve a fényképezőm is ennek hatására vettem meg. A videókhoz elengedhetetlenek a jó fények és rá kellett jönnöm ez nem adódik meg nekem, ha a természetre és az ablakra bízom ezt a munkát. 


Mikrofon

Ha már lúd legyen kövér. Mivel szeretném nyáron a szobám átfesteni és egy csuki Youtube sarkot kialakítani, így ezzel egy időben jó lenne végre a technikai lehetőségeken is javítani. A hang pedig egy fontos eleme a videóknak. Magamra csíptethető verzióban gondolkozok egyenlőre, van már egy kinézett szépség. ui.: Megrendeltem, úton van hozzám. :)

Optika a fényképezőhöz

Nagyon nagy álmom, hogy megtanuljam a fotózás csínját-bínyját, ehhez viszont bővíteni szeretném a gépet. Ráadásul igaza volt a fotós barátomnak, hogy akkor fogom megtudni mi az elvárásom egy masinától, ha megveszem az elsőt. Szóval lassan de biztosan kezd körvonalazódni bennem, hogy mi mindenre van még szükségem, hogy belevágjak az amatőr fotózásba. 

Vlogokhoz kamera

Néha jó lenne magammal vinni Titeket viszont a bazi nagy Nikonom nem alkalmas erre a melóra, így nem bánnám, ha lenne egy vlogos kamerám is. Még nem mertem rákeresni a dologra, mert gyanítom ez sem lesz két fillér. 



Másik vágy a maszkmesterség elsajátítása, amihez az alap ez a cucc, a latex. A másoduncsim, Emese már megmutatta a műseb készítés fortélyát és annyira megtetszett ez az elcsúfítós játék, hogy azóta Youtubeon rengeteg ilyen videót megnéztem és azt hiszem párat meg is tudnék valósítani. 


Van itthon egy nagyon régi, de sajnos egy szerelő se ment vele semmire, így kénytelen leszek beszerezni egy új varrógépet, mert szeretnék megtanulni varrni, hogy a saját elképzeléseimet megvalósíthassam. Egy füzet tele van skiccekkel, így jó lenne élőben is látni hogy festenének ezek a ruhák. Mivel nem egy olcsó mulatság, így valami ünnepre fogom kérni, addig pedig gyűjtöm a lelki erőt, mert nem lesz pár perc, míg ebben sikerélményt érek el. Anyukám nekem rengeteg ruhát varrt gyerekkoromban a cél, hogy mire nekem lesz gyerekem én is tudjak egy két dolgot neki saját kezűleg, vagyis saját 'gépűleg' készíteni. :)


Zoe Phobic táska

Már sok kívánságlistában szerepeltek Zoe táskái, de sose szántam el a vásárlásra. Viszont az utóbbi hetekben új anyag kombinációt mutatott az oldalán a tervező és a szépséges "unikornis" bőr megyőzött, hogy ebből a kollekcióból kell rendelnem. Ha nem is szülinapomra, de amint lesz egy állandó 8 órás munkám (a mostani munkák mellett), akkor az első fizuból rendelem is. :)

Hogy tetszett a lista? Ti mit szereznétek be, ha bármit megkaphatnátok?