2016. február 21., vasárnap

A hónap márkája-Chillearrings

A hónap márkája a Chillearrings, amit hogy is mutathatnék be jobban, mint egy személyes interjúval a márka megálmodójával Csillával, vagy ahogy ő jobban kedveli, ha hívják Csillel. Tavaly tavasszal ismertem meg, azóta folyamatos a kollaborációnk, aki követi a blogomat nemcsak az ékszereket látja feltűnni egy-egy outfitben, de rendszeresen játszhat is egy-egy gyönyörűségért, vagy Chillearrings csomagét. 




Mesélj egy kicsit magadról!
Szülővárosom Nyíregyháza, Debrecenben végeztem jogi karon, igazgatásszervező szakon. Barátommal hamarosan nyakunkba vesszük Budapestet! J Több üzletbe célom, hogy bekerüljön a márka.
Kreatív, mosolygós, szervezkedős, sokat beszélő lány vagyok J












-        Mi már sokat beszélgettünk, így nekem nem meglepő a márkanév története, de az olvasóim még nem ismerik, szóval mesélj kicsit erről, hogyan jött a Chillearrings név?
Nagyon sokat gondolkodtunk mi legyen a neve. Szerettem volna valami különlegeset, illetve, hogy egy kicsit én is legyek. Csill a becenevem és az angol „chill” szót kiejtve, olyan mintha engem szólítanának. A chilling szó is inspriált, egyik jelentése lazítani. Azt szerettem volna elérni, hogy ha felveszi valaki ezeket az ékszereket, akkor érezze, hogy könnyen, gondtalanul viselheti őket bárhol és bármikor. Eleinte csak fülbevalókat forgalmaztam, mára pedig már rengeteg különböző stílusú nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, karkötő megtalálható nálunk. Az igényeknek megfelelően bővült a paletta, de a név megmaradt, nem akartam változtatni, olyan hangzatos, szépen cseng. A logónak is meg van a jelentése, ki akartuk emelni, ahogy a szó eleje összekapcsolódik a végével: CHILLearrINGs. Egy pont-pont-pont motívummal tettük ezt, ami egy színes gyöngysor, jelképezve, hogy a szivárvány összes színében megtalálhatóak nálunk az ékszerek. A nevemből is alakult tehát és vele együtt kicsit engem is jelent maga a márka. Milyen is vagyok én? Imádom az ékszereket. Mindig is rajongtam értük, már kiskorom óta, mindig magával ragadott a CHILLOGÁS. J




Mi inspirált arra, hogy webshopot hozz létre? Kik támogattak benne?
Igazából egyre több rendelés befutott és a vásárlók voltak azok, akik igényelték, kérdezték, hogy mikor lesz már? J És tudtam én is, hogy ez a következő lépcső.
-        Milyen állomásokon, változásokon ment át a Chillearrings indulása óta?
Facebook-Instagram-Webshop-Üzlet és sok-sok divatbemutató, pop-up ami körül vesz. J A legújabb pedig, hogy tervezőkkel működök együtt, így egyedi karkötőket dobunk a piacra.




-        Legújabb projektedben magyar tervezőkkel kollaborálsz. Hogyan jött az ötlet? Fontosnak tartod támogatni a tehetséges magyar designereket? Mesélj erről a vonalról egy kicsit.
Igazából párom adta az ötletet, hogy mi lenne HA... Így belevágtam. Felvettem a kapcsolatot azokkal, akiknek tetszett a munkájuk, megvoltak a találkozók és elkezdődött a közös munka. A terv az volt, hogy igen magyar designerekkel együtt színesítjük meg a kínálatot. Ez egy hosszú távú együttműködés, így folyamatosan jönnek majd új kollekciók és új magyar tervezők darabjai.




-        Milyen jövőbeli terveid vannak a brandedet illetően?
Mindenképpen szeretnék Budapesten több üzletbe is bekerülni a márkával, terjeszkedni, és a saját üzlet is jó lenne, de ez még a jövő zenéje.
-        Gondolom sok blogger keres meg téged, hogyan választasz közülük, hogy kivel kollaborálsz?

Igen, rengetegen. Ami mindig nagy öröm, így igyekszek mindenkivel megegyezni valamilyen formában.








Egyik kedvenc outfit fotóm, amit Csill készített, ugyanis
fotósnak se semmi. :)
-        Milyen egy átlagos napod, mint a webshop anyukája?

Délelőtt egy finom kávé mellett, megszületnek a postok, az e-mailek, az adminisztrációs teendőket végzem el. Új termékek után vadászom, megrendelem a kéréseket, webshopot újítgatom, és nyilván készülnek a csomagok is, melyek elindulnak gazdájukhoz. Délutánra maradnak a találkozók, egy-egy tervezővel vagy éppen bloggerrel.



-        Melyek a kedvenc ékszereid?
                                                 
A gyönyörű statement nyakláncok. Na és most a nagy szerelem az összes buddha karkötő és a minimal stílusú egyedi karkötők. J

Kollaborációnk során nem egy outfitnél, mint fotós is segítségemre volt Csilla. 

-        Hogyan jellemeznéd az öltözködésed és a stílusodat?

Szeretem az egyszerű felsőket, farmereket és inkább azokat feldobni egy-egy kiegészítővel. Legyen ez egy sima fekete ruci egy szép, feltűnő nyaklánccal. Viszont a színeket is imádom, főleg a pasztelleket, így már nagyon várom, hogy előkerüljenek tavasszal. Van, hogy a laza, sportos, de mégis divatos ruhákat helyezem előtérbe, de szeretek elegáns is lenni.



-      Melyek azok a szépségápolási termékek, amiket favorizálsz?
Mindenképpen a jobb minőségű termékeket választom, mert fontos a bőrünk egészsége. Most a nagy kedvenceim az Yves Rocher termékek, minden mennyiségben.









 A Chillearrings webshop remekül átlátható, hiszen fülek alá rendezve, témakörök közül választhatunk. Rengeteg fajta ékszert találunk, így bármilyen stílusú is vagy biztosan találni fogsz pár szépséget, ami elrabolja a szívedet. Ha mégsem találnád meg az álom darabot, amire én esélyt se látok, akkor kívánság fülbe leírhatod mit szeretnél, hiszen a márka anyukája terep ad a vásárlók álmainak megvalósítására.

Folyamatos akciókat is találsz az oldalon, így érdemes gyakran böngészni, valamint a Facebook oldalukat is követni, hiszen rendszeresen játékot hirdetnek. Jelenleg a Kialakító oldalán ITT találjátok meg a nyereményjátékot.

A jövőhéten olvashattok egy kívánságlistát, amiket szeretnék beszerezni a jövőben. Addig is garázdálkodjatok http://chillearrings.com/ címen található webshopban.