2016. február 16., kedd

PUPA BB krémei

Még soha sem kápráztatott el BB krém, sőt a CC krémek világából is csak egy termék, amit úgy igazán megkedveltem. Elsőre a csomagoláson kívül nem éreztem nagy vonzalmat így a PUPA Milano BB krémei iránt sem, pakolgattam őket jobbra balra, aztán belevetettem magam a tesztelésbe, lesz ami lesz alapon. :) 





PROFESSIONALS BB CREAM + PRIMER MINDEN BŐRTÍPUSRA



Amit a márka ígér:

Színezett Hidratáló Krém + Egységesítő és Elsimító Primer Arcra – SPF 20 – OIL FREE

Innovatív és intelligens multifunkcionális termék – kizárólag a PUPA laboratóriumából -, amely a BB Cream hidratáló és fénykeltő hatását a Primer teljesítményével egyesíti.
Azok számára ideális, akik időhiányban szenvednek, de nem akarnak lemondani a hibátlan make-up eredményről.

A PRIMER TÖKÉLETESSÉGE: a bőr már egy alkalmazás után is simának, egyenletesnek, hibátlannak és természetes színűnek tűnik, és tökéletes alapot képez a természetes és tartós sminkhez.
A KRÉM HIDRATÁLÓ HATÁSA: a bőrápoló termékekhez hasonlóan a termék összetétele a bőr kényeztetését és gyengéd ápolását szolgálja.

AZ EREDMÉNY?
Egyetlen mozdulattal
• Hidratál
• Tökéletesít és egységesít
• Kihangsúlyozza a bőr színét és fényt ad neki
• Meghosszabbítja a make-up tartósságát
• Véd az UV sugaraktól
Minden bőrszínre alkalmazható két finom színárnyalatban kapható.


SPF 20. Nem komedogén.Először a primeres, vagyis sminkalappal dúsított verziót kezdtem el használni, valahogy ez volt számomra a legizgalmasabb, hiszen, ha tényleg működik ez a kollaboráció, akkor valószínű tökéletes a fedése. Mert igen nekem a fedéssel vana  fő gondom a BB krémeknél, ha nem akarok sminket nem teszek fel, de ha akarom, hogy aznap gyönyörű legyek akkor alapozóhoz nyúlok, vagy a Vichyhez, vagy az Estée Lauderhez.

Kezdjük a csomagolással a górcső alá vételt. Iszonyú cuki vonzó, csajos a halvány rózsás színével, a pink betűkkel. A doboz pedig magában rejt egy tubust, ami ugyanolyan cuki, abszolút női mágnes. Amikor letekerjük a jól záródó kupakot egy fólia védi még az adagoló nyílást, így biztosak lehetünk benne, hogy szűz.

Könnyű adagolni, bár először sikerült sokat kinyomnom, mert a tubus műanyaga picit puhább mint számítottam. Pici az adagoló nyílása, így jól koordinálható a mennyiség.

Állaga krémes, könnyű krémek jellemzőivel. Egészen jól pigmentált, a fedése is meggyőző. Nem mondom, hogy alapozó fedés, de az apróbb bőrhibákat elkendőzi és a száraz részeket felfrissíti.




PROFESSIONALS BB CREAM + PIGMENTFOLTOK ELLENI KEZELÉS MINDEN BŐRTÍPUS


Amit a márka ígér:
Színezett Hidratáló Krém + Pigmentfoltok Elleni Egységesítő és Elsimító Primer Arcra – SPF 30 – OIL FREE
Innovatív és intelligens multifunkcionális termék – kizárólag a PUPA laboratóriumából -, amely a pigmentfoltok elleni arckezelést a BB Cream hidratáló és fénykeltő hatásával egyesíti.
Azok számára ideális, akik világosítani szeretnék a pigmentfoltokat, de nem akarnak lemondani a természetességről és a hibátlan make-up eredményről.

A PIGMENTFOLTOK ELLENI KEZELÉS: egy utolsó generációs speciális hatóanyag megakadályozza a bőrben a túlzott melanintermelődést.
A pigmentfoltok enyhülnek, a bőr pedig egyenlegesebb és ragyogóbb lesz.
A termék az új pigmentfoltok kialakulását is megakadályozza.

A KRÉM HIDRATÁLÓ HATÁSA: a termék összetétele a bőr kényeztetését és gyengéd ápolását szolgálja.

AZ EREDMÉNY?
Egyetlen mozdulattal:
• Hidratál, kisimít és tökéletesít
• Egységesít és színt ad
• Segít megelőzni és enyhíteni a (kor, UV sugarak és terhesség okozta) pigmentfoltokat
• Véd az UV sugaraktól


Minden bőrszínre alkalmazható két finom színárnyalatban kapható.
SPF 30. Nem komedogén.

Ezt a verziót én egyszer próbáltam csak, hogy legyen egy benyomásom, anyukám viszont pigmentfoltosodik korából adódóan, így ennek a tesztelője ő volt. 

A csomagolása ugyanolyan, mint testvérkéié, a színösszeállításában tér el picit, ezen fehér alapon szerepelnek a fekete és rózsaszín betűk.
Állaga nagyon kellemes ennek is, könnyen elterül és egyenletesen eloszlatható kézzel is, semmilyen sminkeszközt nem igényel. 30-as faktorú fényvédőt tartalmaz, ami már önmagában is segít megelőzni a pigmentfoltok kialakulását, amiért nagy részben a nap a felelős.
Ennek talán a legerősebb a fedése a három közül és a hidratálása is elég erős. 

A már kialakult pigmentfoltokat ugyan halványítja a fedésével, viszont teljesen nem kendőzi el, így ezt ne várjuk.


PROFESSIONAL BB CREAM + ANTI AGE



Amit a márka ígér:

Színezett Hidratáló Krém + Ránctalanító Hatású Bőröregedést Gátló Kezelés – SPF 30 – OIL FREE
Minden bőrtípusra alkalmas
Innovatív és intelligens multifunkcionális termék – kizárólag a PUPA laboratóriumából -, amely a Ránctalanító arckezelést a BB Cream hidratáló és fénykeltő hatásával egyesíti.
Azok számára ideális, akik ránctalanító kezelést szeretnének, de nem akarnak lemondani a természetességről és a hibátlan make-up eredményről.
Egyenletessé és ragyogóvá teszi a bőrt, és a Ránctalanító Hatóanyagnak köszönhetően megelőzi és legyőzi az öregedés jeleit.

A RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS: egy utolsó generációs speciális hatóanyag segít kisimítani a ráncokat, és elősegíti a bőr feszesítését, feszesebbé és sűrűbbé téve azt.
A termék az új pigmentfoltok kialakulását is megakadályozza.
A KRÉM HIDRATÁLÓ HATÁSA: a termék összetétele a bőr kényeztetését és gyengéd ápolását szolgálja.
AZ EREDMÉNY?
Egyetlen mozdulattal
• Hidratál, kisimít és tökéletesít
• Egységesít és színt ad
• Napról napra segít a ráncok elsimításában és ezek megjelenésének megakadályozásában
• Elősegíti a bőr feszesítését, feszesebbé és sűrűbbé téve azt
• Véd az UV sugaraktól 

A csomagolása ennek a legcukibb, halvány rózsaszín, öröm ránézni is.
Talán ennek a legfolyósabb az állaga, de így is tökéletes, krémes és remekül elteríthető. Fedése közepes, szóval aki alapozó fedést vár el, az csalódni fog mindhárom termékben. Hétköznapokra szerintem tökéletes ez a fajta fedés, a bőrhibákat pedig elkendőzhetjük egy kis korrektorral. Nem fényesedik ki a bőr tőle, pedig ettől féltem, a legtöbb BB krémnél ez jellemző, bár ezen is lehet segíteni egy kis mattító púderrel, viszont a PUPA esetében ez fölösleges. 

Bevallom végül ez lett a kedvencem, a ráncaim kevésbé feltűnőek, a bőröm remekül hidratált és egységes színű tőle.





Összességében jó vétel bármely PUPA BB krém, főleg, hogy ennyi fajtát dobtak piacra, ez garantálja azt, hogy az igényeinknek legjobbat használhassuk. Jól hidratálnak, szép egységes bőrképet biztosítanak és a fényvédelemnek )20-30 faktor) köszönhetően vigyázzák a bőrünket, óvják a pigmentfoltoktól és a ráncok kialakulásától. Abszolút táskabarát a csomagolásuk, ugyan nem pumpás az adagolójuk, de így talán könnyebb szállítani őket nap-nap után. Rohanós reggeleken hű társunk lehet, hiszen csak egy borsónyit eldolgozunk kézzel a bőrünkön és már futhatunk is dolgunkra. Egyedül a parfüm anyagba tudok belekötni. Mindegyik 3 árnyalatban kapható, nekem a nude tökéletes a bőrömhöz.

Pontok: 5/5

Ára: 3990 Ft