2016. február 21., vasárnap

Pure by Pixibox- 2016 Február

.
A tisztaság, a natúr vonal egyre inkább népszerűvé válik a világban a kozmetikumok terén is. Nagyon jó lehetőséget kínál sok márka megismerésére a Pixibox a Pure kiadásával. Nem titok rajongok a természetes kozmetikumokért és az életmódomat is igyekszem úgy kialakítani az utóbbi években, hogy szem előtt tartsam az összetevők listáját mind étkezésben, mind szépségápolásban. Nem vagyok vaskalapos, így az a legfontosabb számomra, hogy a bőröm hogy reagál egy-egy termékre.

Mostani Pixi kiadás különösen fogamra való, gyönyörű tömött dobozt kaphattunk szuper termékekkel és nem egy számomra ismeretlen márkával. 











A fenti videóban kibontottuk a dobozt, itt pedig leírom első benyomásaimat a termékekről, némelyikkel pedig később részletes posztban is találkozhattok, esetleg kedvences videóban, ha elnyerik a tetszésemet. 

Calena fürdőtea



A Calena márkát már ismertem a Pixibox révén, hiszen a kézkréméhez már volt szerencsém. Azóta sem találtam annál jobb kézkrémet (TESZT ITT) és abszolút rákaptam tőle a kezem ápolására. Hamarosan újra is vásárolom ezt a terméket, még nem döntöttem, hogy új illatban, vagy maradok annál ami belopta magát a szívembe. 

A Calena csomagolások lenyűgözőek, ha drogériában árusítanák garantáltan rengeteg fogyna belőle, mert melyik nő szívét ne dobbantaná meg a nőalak, ami igazán romantikus vinatge hangulatot ad minden terméküknek.

Nagyon érdekes volt a fürdés ezzel a Szimfónia "teafilterrel", nagyon tápláló a sheavajas pasztilla benne, így csak egyszer érdemes átszaladni a testünkön a kis textil zacskóval, különben kicsit olajos marad a bőrünk. Aki szereti a gyógynövényeket annak nagy szerelem lesz ez a fajta fürdőzés. Azt hiszem ezek után a fürdőcsokit is ki kéne próbálnom...



Dizao ajakbalzsam


A Dizao márka számomra nem volt ismeretlen, többször is szemeztem termékeivel, de eddig semmit se próbáltam ki tőlük, szóval itt volt a nagy lehetőség.
Én a Camellia színt kaptam, ami gyönyörű árnyalat, de a  leírás alapján vártam volna a rúzsfedést, amit sajnos nem kaptam meg. Ellenben a tökéletes hidratálást és ápolást egy enyhe-közepes fedéssel igen. Nagyon tetszik a termék, be is került a táskámban, mivel a hétköznapokban ez a stiftes verzió a legjobb számomra, könnyen használható. 


Damona Zöldkávé kapszula

Ez volt a mostani dobozban az ismeretlen, titokzatos márka. Először azt hittem valami vitamin lesz benne, de ennek jobban örültem, plusz ennek a hatása mérhetőbb.

Szkeptikusan kezdtem el szedni és tényleg csak első benyomásokat tudok leírni, de basszus ez működik! Minden reggel bevettem, de nem is foglalkoztam a dologgal, aztán feltűnt h valahogy lazább a nadrágom és csodák csodája egy kiló teljesen indokolatlanul leszaladt. Elkezdtem merengeni h lehet és beugrott, hogy ez az egy dolog, ami miatt történhetett. Szóval most már kevésbé szkeptikusan figyelem a hatását. 



Aromax Földimogyoró olaj

Kíváncsian vártam milyen Aromax termék lapul majd ebben a dobozban, mivel három olaját már használom és kedvenc esti arcápoló termékeim közé tartoznak (Ez a kedvencem). Földimogyoró olajat már használtam, szerettem, szépen puhítja a bőrt, feltölti és hidratálja. Estére ajánlom, hiszen eléggé csillogóvá teszi az arcot. 







Dr. Kelen Reforma Cellulit krém

Dr. Kelen márkával se találkoztam még, így utána kellett néznem. Szerintem a lehető legjobb választás volt, hogy alakformáló termékeket tettek a dobozkába, mivel közeleg a tavasz és el kell tüntetni a fránya narancsbőrömet. Szorítottam, hogy ez legyen az enyémbe, bár az alakformáló krém se jött volna rosszul. Erről nem írok még véleményt, mert nem lehet csak hetek múlva, de annyit elárulok, hogy abszolút nem hiszek benne, hogy bármilyen kencével lehetne fogyni, vagy narancsbőrtelenedni, inkább az életmódváltásban, táplálkozásban és mozgásba látom a megoldást. De uccu még adhatok ennek 3-4 hetet, ha nem jön be, akkor jön az én módszerem. 

Coconutoil Ajakbalzsam és ajakpeeling

Legnagyobb bizalmam ebbe a termékbe vetettem, számomra Oscar Larion ajánlása a legnagyobb garancia. Ebből fakadóan az ajakradírral, peelinggel kezdtem a tesztelést és tényleg mennyei. A száraz bőrt kíméletesen, de tökéletesen eltávolította az ajkaimról. Lekerült a kívánságlistámról a Lush ajakradírja, mert ezzel maximálisan elégedett vagyok, végre egy ilyen típusú terméket is kipróbálhattam. Az ajakbalzsamot még nem próbáltam ez a jövő zenéje...



Csodás dobozt sikerült összeállítania a Pixiknek, nem elég, hogy látványos, de tényleg jó termékek kaptak helyet benne. Meglepetésemre a zöldtea kapszula és az ajakradír lett a kedvencem, de a Calena terméke is izgalmas tapasztalatnak bizonyult.