2016. február 10., szerda

Arclemosók minden igényre-PUPA TESZT

A sminklemosás nálam nem egyszerű feladat, mivel az utóbbi évek információ gyűjtése és beauty okosodása révén megtanultam, hogy csak olyan termékek mellett tegyem le a voksomat, amik tökéletesen leszedik a festéket és a napi szennyeződéseket is eltávolítják. Ebben nem kötök kompromisszumot. Az ázsiai arcápolási rutinomban többféle arctisztító lépés is szerepel, ezért nem okozott gondot, hogy egybe is teszteljem a PUPA Milano három termékét, de azért külön külön is megszemléltem a tudásukat.



 

ULTRAGYORS OLAJOS SMINKLEMOSÓ GÉL ARCRA


Amit a márka ígér:


Minden bőrtípusra
Leöblítendő sminklemosó. Tökéletes választás azoknak, akik a leöblítendő termékeket kedvelik. Az innovatív Gél Olaj formula a vízzel találkozva tejszerű lemosóvá válik.
Eredmény: Gyorsan, hatékonyan és kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. A bőr hihetetlenül puha, sima és rugalmas lesz.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Külső használatra
Parabénmentes

KISZERELÉS: 200 ml

Ára: 3 890 Ft


TESZT

Ez a termék, ami bizony hiányzott eddig a fent is említett 10 lépéses programomból, pedig a keleti nők előszeretettel használnak olajos lemosókat, vagy szimplán valamilyen olajat. Ezek a fajta termékek nagyon hatékonyak, a pórusok mélyérebb rétegeiből is eltávolítják a szennyeződéseket, méghozzá úgy, hogy közben nem szártják a bőrt, sőt hidratálnak. Ebből fakadóan ennek a terméknek örültem leginkább, nem is értem, hogyan kerülte eddig el a figyelmemet a PUPA oldalán kalandozva. 

Csomagolás mindhárom terméknek azonos megoldású. Egy szimpla, egyszerű kartondoboz és egy henger alakú flakon. A flakon kupakja ezüst színű, felpattintós, amivel higénikusan és könnyen tudjuk adagolni a terméket, ez az egyik legjobb megoldás, de azért elmarad az istenített pumpás adagoló mellett. 

Fehér alapon, ezüst színű a feliratozás, kis baba kékkel megbolondítva, minden árnyalat a tisztaságot sugározza. 

Na, de az állaga, vagyis annak változása meglepő. Maga a termék géles, olajos, ujjaink közt eldolgozva, vagy arcunkra felvíve olajossá válik. Könnyű eloszlatni. Lemosáskor viszont jön a drámai változás, krémessé, kenőcsössé válik és fehéres lesz. Ennek ellenére nem nehéz lemosni, ami jó hír nekem, mert türelmetlen típus vagyok. Abszolút érezhető a mély tisztítás és utána bármilyen más tisztítóval mentem át rajta már semmi dolga nem volt, nem kellett mit leszednie a bőrömről. 

Összességében egy fantasztikus termék, ami maximálisan eltávolítja a sminket és a koszt a bőrünkről, miközben érezhetően fel is tölti azt és hidratálja.


BIFÁZISÚ SMINKLEMOSÓ ARCRA, SZEMRE, AJAKRA



Amit a márka ígér:


Minden bőrtípusra
Kétfázisú formula, leöblítéssel vagy anélkül is használható. Tökéletes választás, a vízálló vagy a hosszantartó smink eltávolítására.
Eredmény: Gyorsan és hatékonyan távolítja el a vízálló és tartós sminket a gyors és kíméletes tisztítás jegyében. A bőrt selymessé és hidratálttá teszi.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Külső használatra
Parabénmentes

KISZERELÉS 200 ml

Ára: 3 890,00 Ft


TESZT

Csomagolása a fentebb leírtaknak felel meg, annyi eltéréssel, hogy ez átlátszó flakonban kapott helyet, hogy látni engedje a varázslatot. A két réteg abszolút különválik, egy babakék folyadék csücsül egy víz tisztaságún. Jól összezárva homogén egységet alkot.

Folyékony halmazállapotú, így a vattát kell segítségünkre hívni. Ugyan micellás víz mániás vagyok, de ezt a kétfázisú terméket már rég kinéztem magamnak, a kívánságlistámban is szerepelt ITT


Kezdjük a szemfesték lemosással, ami a legjobb próbája az ilyen termékeknek. szépen, dörzsölés mentesen leszedi a sminket, még a vízálló szempillaspirált is leoldja. Hálisten nem csípi a szemet, ami számomra elég fontos momentum. A vizes és olajos bázis együttesen olyan ügyes és hatékony, hogy nem marad utána macerás arctisztítás. Ami még pozitív, hogy nem igényel leöblítést és hidratál. 


HIDRATÁLÓ ARCTISZTÍTÓ TEJ ARCRA ÉS SZEMRE



Amit a márka ígér:


Minden bőrtípusra
Arclemosó tej, mely leöblítéssel vagy leöblítés nélkül is használható. Tökéletes választás azoknak, akik gazdag és lágy textúrájú termékekkel szeretik lemosni a sminket.
Eredmény: Gyorsan eltávolít minden sminkmaradványt, még a legintezívebbet is, az arcról és a szemről.
Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A bőr érezhetően puha és selymes lesz.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Külső használatra
Parabénmentes

KISZERELÉS: 200 ml

Ajánlott ár 3 290,00 Ft


TESZT

Sose volt még olyan arctisztító tej, amit szerettem volna, sőt leginkább utálom az ilyen termékeket. Szóval nagy adag előítélettel estem neki a tesztelésnek. Gyűlölöm ahogy kenegetem, maszatolom az ilyen tipúsú terméket az arcomon és ráadásul rendre belekerül a szemembe, ami nagyon undorító érzés. 

Térjünk át erre a termékre, ami ledöntötte az előítéleteimet, de azért nem állított át az arctisztító tejek szerelmeseinek táborába. Könnyedén leszedi a sminket, egy két mozdulattal, amikor átsimítjuk az arcunkat, szemünket a tejes vattakoronggal. Ez is beszivárgott a szemembe és bizony csípett, így egy életre elvetettem az arctisztító tejek használatát a szememen.  Leöblítést nem igényel, kevésbé hidratál, viszont szép egyenletes bőrfelszínt adott, ami meglepett. Pár perccel a használat után puhább lett a bőröm. 


Mindhárom termék teljesíti, amit ígér, a kedvencem bizony az olajos lemosó lett, ami szerintem csodásan hidratál és mélyen tisztít, kíméletesen. Ennek ugye a hátránya, hogy lemosást igényel, így a második kedvencem a kétfázisú, ami a rohanós, fáradt napokon lesz a társam. 

Együtt használva a három terméket is kipróbáltam, igazából arra jöttem rá, hogy annyira jól tisztítanak külön külön, hogy fölösleges, talán az arctisztító tejet érdemes megtámogatni valamelyik testvérkéjével. 

Ti melyiket próbálnátok ki? Milyen típusú a kedvenc arctisztítótok, sminklemosótok?