2016. február 10., szerda

Arclemosók minden igényre-PUPA TESZT

A sminklemosás nálam nem egyszerű feladat, mivel az utóbbi évek információ gyűjtése és beauty okosodása révén megtanultam, hogy csak olyan termékek mellett tegyem le a voksomat, amik tökéletesen leszedik a festéket és a napi szennyeződéseket is eltávolítják. Ebben nem kötök kompromisszumot. Az ázsiai arcápolási rutinomban többféle arctisztító lépés is szerepel, ezért nem okozott gondot, hogy egybe is teszteljem a PUPA Milano három termékét, de azért külön külön is megszemléltem a tudásukat. 

ULTRAGYORS OLAJOS SMINKLEMOSÓ GÉL ARCRA


Amit a márka ígér:


Minden bőrtípusra
Leöblítendő sminklemosó. Tökéletes választás azoknak, akik a leöblítendő termékeket kedvelik. Az innovatív Gél Olaj formula a vízzel találkozva tejszerű lemosóvá válik.
Eredmény: Gyorsan, hatékonyan és kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. A bőr hihetetlenül puha, sima és rugalmas lesz.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Külső használatra
Parabénmentes

KISZERELÉS: 200 ml

Ára: 3 890 Ft


TESZT

Ez a termék, ami bizony hiányzott eddig a fent is említett 10 lépéses programomból, pedig a keleti nők előszeretettel használnak olajos lemosókat, vagy szimplán valamilyen olajat. Ezek a fajta termékek nagyon hatékonyak, a pórusok mélyérebb rétegeiből is eltávolítják a szennyeződéseket, méghozzá úgy, hogy közben nem szártják a bőrt, sőt hidratálnak. Ebből fakadóan ennek a terméknek örültem leginkább, nem is értem, hogyan kerülte eddig el a figyelmemet a PUPA oldalán kalandozva. 

Csomagolás mindhárom terméknek azonos megoldású. Egy szimpla, egyszerű kartondoboz és egy henger alakú flakon. A flakon kupakja ezüst színű, felpattintós, amivel higénikusan és könnyen tudjuk adagolni a terméket, ez az egyik legjobb megoldás, de azért elmarad az istenített pumpás adagoló mellett. 

Fehér alapon, ezüst színű a feliratozás, kis baba kékkel megbolondítva, minden árnyalat a tisztaságot sugározza. 

Na, de az állaga, vagyis annak változása meglepő. Maga a termék géles, olajos, ujjaink közt eldolgozva, vagy arcunkra felvíve olajossá válik. Könnyű eloszlatni. Lemosáskor viszont jön a drámai változás, krémessé, kenőcsössé válik és fehéres lesz. Ennek ellenére nem nehéz lemosni, ami jó hír nekem, mert türelmetlen típus vagyok. Abszolút érezhető a mély tisztítás és utána bármilyen más tisztítóval mentem át rajta már semmi dolga nem volt, nem kellett mit leszednie a bőrömről. 

Összességében egy fantasztikus termék, ami maximálisan eltávolítja a sminket és a koszt a bőrünkről, miközben érezhetően fel is tölti azt és hidratálja.


BIFÁZISÚ SMINKLEMOSÓ ARCRA, SZEMRE, AJAKRAAmit a márka ígér:


Minden bőrtípusra
Kétfázisú formula, leöblítéssel vagy anélkül is használható. Tökéletes választás, a vízálló vagy a hosszantartó smink eltávolítására.
Eredmény: Gyorsan és hatékonyan távolítja el a vízálló és tartós sminket a gyors és kíméletes tisztítás jegyében. A bőrt selymessé és hidratálttá teszi.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Külső használatra
Parabénmentes

KISZERELÉS 200 ml

Ára: 3 890,00 Ft


TESZT

Csomagolása a fentebb leírtaknak felel meg, annyi eltéréssel, hogy ez átlátszó flakonban kapott helyet, hogy látni engedje a varázslatot. A két réteg abszolút különválik, egy babakék folyadék csücsül egy víz tisztaságún. Jól összezárva homogén egységet alkot.

Folyékony halmazállapotú, így a vattát kell segítségünkre hívni. Ugyan micellás víz mániás vagyok, de ezt a kétfázisú terméket már rég kinéztem magamnak, a kívánságlistámban is szerepelt ITT


Kezdjük a szemfesték lemosással, ami a legjobb próbája az ilyen termékeknek. szépen, dörzsölés mentesen leszedi a sminket, még a vízálló szempillaspirált is leoldja. Hálisten nem csípi a szemet, ami számomra elég fontos momentum. A vizes és olajos bázis együttesen olyan ügyes és hatékony, hogy nem marad utána macerás arctisztítás. Ami még pozitív, hogy nem igényel leöblítést és hidratál. 


HIDRATÁLÓ ARCTISZTÍTÓ TEJ ARCRA ÉS SZEMREAmit a márka ígér:


Minden bőrtípusra
Arclemosó tej, mely leöblítéssel vagy leöblítés nélkül is használható. Tökéletes választás azoknak, akik gazdag és lágy textúrájú termékekkel szeretik lemosni a sminket.
Eredmény: Gyorsan eltávolít minden sminkmaradványt, még a legintezívebbet is, az arcról és a szemről.
Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A bőr érezhetően puha és selymes lesz.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Külső használatra
Parabénmentes

KISZERELÉS: 200 ml

Ajánlott ár 3 290,00 Ft


TESZT

Sose volt még olyan arctisztító tej, amit szerettem volna, sőt leginkább utálom az ilyen termékeket. Szóval nagy adag előítélettel estem neki a tesztelésnek. Gyűlölöm ahogy kenegetem, maszatolom az ilyen tipúsú terméket az arcomon és ráadásul rendre belekerül a szemembe, ami nagyon undorító érzés. 

Térjünk át erre a termékre, ami ledöntötte az előítéleteimet, de azért nem állított át az arctisztító tejek szerelmeseinek táborába. Könnyedén leszedi a sminket, egy két mozdulattal, amikor átsimítjuk az arcunkat, szemünket a tejes vattakoronggal. Ez is beszivárgott a szemembe és bizony csípett, így egy életre elvetettem az arctisztító tejek használatát a szememen.  Leöblítést nem igényel, kevésbé hidratál, viszont szép egyenletes bőrfelszínt adott, ami meglepett. Pár perccel a használat után puhább lett a bőröm. 


Mindhárom termék teljesíti, amit ígér, a kedvencem bizony az olajos lemosó lett, ami szerintem csodásan hidratál és mélyen tisztít, kíméletesen. Ennek ugye a hátránya, hogy lemosást igényel, így a második kedvencem a kétfázisú, ami a rohanós, fáradt napokon lesz a társam. 

Együtt használva a három terméket is kipróbáltam, igazából arra jöttem rá, hogy annyira jól tisztítanak külön külön, hogy fölösleges, talán az arctisztító tejet érdemes megtámogatni valamelyik testvérkéjével. 

Ti melyiket próbálnátok ki? Milyen típusú a kedvenc arctisztítótok, sminklemosótok?