2016. február 14., vasárnap

Valentin napi TAG és pár gondolat...

Már tavaly elmeséltem ITT, hogy mikor tértem meg és mióta, minek hatására szerettem meg a Valentin napot. Idén úgy döntöttünk, hogy nem igazán ünnepeljük, nem megyünk flancos étterembe és nem terítjük be a lakást rózsaszirmokkal, vagyis én ezt hittem...






Idén tehát én nem készültem különösebben erre a jeles napra, vettem egy üveggel a kedvenc rosemból és örültem annak a doboz epernek, amit Botond hozott. Aztán sunyi húzásként elment drága uram tankolni és beállított egy doboz virággal és egy tábla csokival.

Ebben az évben az outfitem se izgultam túl, nem úgy mint előző években (ITT megnézheted), egy piros szoknya, kedvenc magassarkúm és egy egyszerű fekete felső szolgálja a szettem. 


Mióta Botonddal vagyok sok mindenben változott a szemléletem, már a hétköznapoknak élek, a mindennapokat ünneplem. Nagyobb dolognak tartom, ha egy átlagos napot megszépíthetek, mint a piros betűs, szívecskés ünnepeken való tobzódást. Az viszont tény, hogy hihetetlen boldoggá tesz, ha erről a napról is megemlékezhetek és kicsit ünneplőbe öltöztethetem magam, a lelkem és beállhatok a csöpögős, romantikusok sorába.