2016. február 25., csütörtök

Ceruzával a bőrhibák ellen-PUPA Milano korrektorok

PUPA Miláno Stick Koncelaer korrektor ceruzáiról lesz szó a következő posztban, amivel elég szkeptikusan ismerkedtem, jobban szeretem a folyékony változatokat. 


Amit a márka ígér:

Ez a jó fedést biztosító termék egyetlen mozdulattal elfedi és kijavítja a bőrhibákat és a fáradtság jeleit a természetes bőr érdekében.
Kényelmes, rendkívül folyékony és könnyen árnyalható.
Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabénmentes.


A csomagolása a megszokott piros-ezüst dobozból és kicsavarható nagyfejű ceruzából áll. A dobozt nem ragozom túl, beszéljünk a cerkáról, aminek szépen lekerekített a feje. 

Minden ceruzás megoldásnál félek előre, hogy karcolni fog, hogy nem elég krémes, vagy hogy túl kenődős, egy húzással a felét elhasználom. Ennél erről hálisten szó sincs, tökéletes az állaga.

A világosabb árnyalat (100) tökéletes a bőrhivák eltüntetésére, illetve világosításra. A sötéten (003) eleget dilemmáztam, aztán rájöttem mire a legjobb, az orrom kontúrozására, mintha egy plasztikai sebész keze alá kerültem volna. Precízen tudom formázni, mert a ceruza fejmérete erre tökéletes. 




Összességében nagyon ajánlom akár kontúrozásra, akár bőrhibák elfedésére, mert mindkét esetben tökéletes. A Catrice Camuflagera emlékeztet, csak szerintem ceruzás megoldással könnyebb felvinni a terméket.

Több árnyalatban is megtaláljátok, a zöld a pattanások, piros foltok kendőzésére a legjobb, a rózsaszínes a szem alatti karikákra. 

Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc korrektorotok? Milyen típusra esküsztök?