2016. február 17., szerda

Argánolajos tusfürdő a bőr megmentője télen-Inecto TESZT

Igazán tápláló tusfürdőt keresel, akkor mutatok egyet, ami argánolajban gazdag, így télen is megfelelően ápol, ez nem más, mint az Inecto Naturals terméke. 






Az Inecto márka kókuszolajos hajápolóiról már ITT olvashattátok, most a tusfürdőjét fogom bemutatni Nektek részletesen.

Télen nálam is előkerülnek az olajos termékek, amik jobban táplálják és hidratálják a bőrömet, hiszen a hideg és a fűtés igazán megviselő a bőrünk számára. Kevesebb folyadékot fogyasztunk (ezen én igyekszem változtatni), valamint a sok réteg ruha is szárítja a bőrünket.

Nem vagyok egy nagy testápolós, heti egy alkalomnál többször nem használok ilyen terméket lustaságból, így a tusfürdőmnek kell táplálónak lennie. Az olajok olyan folyékony aranyak, amiket újabban ismét előszeretettel alkalmaz a kozmetikai ipar. 
A felhasznált anyagok 90%-a organikus, semmilyen allergén anyagot nem tartalmaznak, de parabéntől és színezéktől is mentesek. Magyarul egy nagyon jó kis natúr márka, ami a természetességre helyezi a hangsúlyt és a természet erőivel és ősi tudással felszerelkezve ápol bennünket. A fő összetevőik az olajok, méghozzá az argánolaj és a kókuszolaj, amit Nektek drága olvasóim már nem kell bemutatni, nagyon jól tudjátok milyen csodás hatásai vannak a haj és bőrápolásban.
Amit a márka ígér:


Miért az argánolaj?

A marokkói argánolaj az egyik legegzotikusabb olaj a világon. Nagyon gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban. Szinte azonnal felszívódik, intenzív hidratálást nyújt bőrödnek.

Lepd meg bőrödet egy fényűző tusolással. Használd az organikus argánolajat tartalmazó krémtusfürdőt. Hidratáld, tápláld és varázsold el bőrödet!

ÍGY HASZNÁLD

Adagold bőségesen egy nedves szivacsra vagy a kezedbe. Engedd, hogy az értékes argánolajjal gazdagított krémes formula lágy habjával kényeztesse bőrödet. Végül öblítsd le.

Minden bőrtípusra ajánlott

250 ml

TESZT

Csomagolása fejjel lefelé állított tubus, lecsavarós kupakkal. Nekem abszolút nem favorit az ilyen megoldás több okból is. Egyik, hogy a kupakba összegyűlik az a víz, amivel átzuhanyzom a kádat fürdés előtt, rémes, amikor letekerem a kupakot és a hideg állott víz beleborul a kádba (veletek is szokott ilyen lenni?). A másik pedig a csavargatás, hiszen lefelé még csak csak megy, de vizes, tusfürdős kézzel sehogy sem akaródzik…

Ráadásnak nagyon folyékony termékről van szó, így azonnal a tenyerembe ömlik egy indokolatlanul nagy mennyiség, így sokat pocsékolok, pedig alapvetően elég kevés is elegendő lenne belőle.
Zuhanyzáshoz nagyon szeretem használni, de kádfürdőhöz is tökéletes, jól táplál és kellemes visszafogott illatának köszönhetően nem zavarja a parfümöt sem. Illata unisex, így Botond is tudta tesztelgetni, a csomagolását ő se favorizálta.
Nagyon jól hidratálja és táplálja a bőrt, így a tudása remek, viszont a csomagolás levon az élményből. Ha újra tervezik a tubust, akkor mindenképp veszek belőle, mert a belbecsre semmi negatív kritikát nem tudok megfogalmazni. Annyi még, ami a problémám, hogy nagyon gyorsan elfogy, gondolom ez a túl folyós állagnak és az önkéntelen túladagolásnak köszönhető.
Pontok: 5/4 A fent említett sajnálatos csomagolási hiba miatt vontam csak le pontot, maga a termék viszont szuper, így aki túllép ezen a momentumon, annak egy remek jól hidratáló tusfürdő lesz a birtokában. 

Ára: 699 Ft ITT megveheted