2015. július 13., hétfő

10 random beauty facts /TAG/

Szandránál a The very style blog szerzőjénél láttam meg ezt a TAG-et, amit úgy gondoltam nekem se árt kitöltenek, hogy lássátok a szépségápolással. Szóval vallomást készülök tenni szépség témakörben! Esküdtek álljanak fel! :)


1. Szoktam néha nap férfi parfümöt feltenni, mivel általában jobban tetszenek, mint a nőiek. Ennek hatására valahogy a nők sokkal kedvesebbé válnak a közelemben! :)

2. Sose volt műkörmöm és nem is lesz!

3. Simán elhagyom a házat smink nélkül, szerintem a felnőttség része, hogy vállalni merjük az igazi arcunk. Ettől függetlenül imádok szép lenni, így eléggé bele mélyedtem a sminkelés rejtelmeibe és imádom. :) Tehát hiszek a smink erejében, ahogy a gravitációban is :D


4. Nincs se tetkóm, se piercingem.

5. Régen a sminklemosást és engem nem lehetett egy napon emlegetni, de az utóbbi években a mániám lett szerencsére.

6. Ha már itt járunk én kozmetikumok terén a micellás vizekre kattantam rá, minden márka minden termékét elfogadnám és több liter van itthon mindig. 

7. Azóta hordok szoknyát, hogy anyukám nem akart megvenni nekem egy szuper darabot, arra hivatkozva, hogy úgyse hordanám. Nos makacsság nyert, azóta a kedvenc ruhadarabom a szoknya! :)

8. Nincs olyan, hogy túl sok táska, cipő és körömlakk, ne meg rúzs, parfüm... igen gyűjtögető vagyok, de csak elhasználható mennyiségekig a kozmetikumok terén.

9. Mai napig nyomkodom a pattanásaimat, ez van képtelen vagyok kibírni, hogy a bőrömön éktelenkedik. Ti ne csináljátok!

10. Akármilyen cipőt veszek mindig feltör, meghámoz először! :(


Nagyon kiváncsi vagyok a Ti beauty vallomásaitokra, írjátok meg kommentben. :)