2015. július 4., szombat

Folyamatos fesztivál a városban!-OUTFIT

Tudom rég jelentkeztem outfit bejegyzéssel, ennek oka az volt, hogy ezer éve nem alakult úgy, hogy lett volna fotósom, amikor sütött a nap. Viszont ezután másképp lesz, ontani fogom magamból a nyáriasabbnál nyáriasabb szetteket, most egy fesztivál hangulatú összeállítást mutatok, amit bátran viselhettek a városban is, hiszen idén nagy örömömre a hippis, bohém stílus lett a trend. :)








A fehér a másik olyan szín a sárga (ITT láttok ilyen szettet) mellett, amit előszeretettel viselünk nyáron és nincs is annál jobb, ha mindez még csipkés is. Ad egy ártatlan, szűzies felhangot a viselőjének és üdítő ez a tisztaság  hőségben. 



A csipkés topp és a csipkés szoknya, ugyan mintázatában eltér, de az árnyalata azonos, így bátran kombinálhatjuk, a végeredmény harmonikus egység lesz.




A szoknya gumis dereka lehetővé teszi, hogy kényelmes viseletként szolgáljon és lenge A vonalú szabása miatt a legnagyobb kánikulában is hűsítő érzés, ahogy legyez.  Combközépig érő mini fazon a legelőnyösebb viselet szerintem számomra. A gumis derék rész háromszögben mutat lefelé, ami optikailag karcsúsítja a derekat, ha ilyet láttok próbáljátok fel! :)

















Réka rosszalkodott és lefotózott Beckhammel

A crop topp szintén izgalmas, lenge és közpen elöl-hátul háromszögbe szabott. Ez azoknak is előnyös, akiknek annyira nem tökéletes a hasuk, de nem akarnak kimaradni a crop top divatjából, de fontos szempont, hogy a deréknál ne vágjon be a szoknya, vagy nadrág, mert ez a fajta megoldás azt kihangsúlyozza.

A táska egy kis tarisznya jellegű darab, amibe tökéletesen elfér egy nagy pénztárca, kulcs és telefon, a "szentháromságom". Rojtos, ami remekül harmonizál a cipővel.

A cipő egy magassarkú, hiszen a városban simán viselhetjük, imádom a türkiz köveket rajta, a kígyóbőr hatást és hátul a rojtos pompont. :) Ez a cipő akár az aláírásom is lehetne. :)



De megmutatom mit viselnék ezzel a szettel, ha fesztiválra ölteném fel, egy szuper kis szegecses sarut, amit annó fillérekért vettem a CCC-ben. :)

Ritka alkalmak egyike, amikor tökéletesen passzol a körmöm az outfitemmel, a szín visszaköszön a nyakláncomon és a cipőn (másik cipőn).

















Kedvenc gyűrűm is jól mutat ezzel a kicsit etnó, kicsit bohém szettel, az ametiszt az egyik kedvenc féldrágakövem.





















A flash tetkók se maradhatnak el, ez a rombusz alakú szerintem tökéletes választás. Több helyen is visszaköszön a háromszög ezt a poszt írása közben konstatáltam. :)








A nyakék, mert ez több mint mezei nyaklánc uralja az összeállítást, de mégsem nyomja el. Szerintem fantasztikus egy fesztiválra is ez a statement jellegű függő. :)

A karkötő pedig tényleg a nyár alap darabja, a horgolt trend után megjelentek a csomózott alternatívák, mint ez a szivárvány színű szépség.

A fotókat pedig köszönöm a barátnőmnek Rékának, aki hihetetlen tehetséges és öröm vele dolgozni. :)




Smink:

Szemöldök: Catrice szemöldök ceruza
Szemhéjtus: MAC
Szempillaspirál: Lancome Grandiose

Ilyenkor minimalizálom a sminkem és igyekszem nem eltömni a pórusaimat alapozóval, vagy BB krémmel. Szempillaspirálból és tusból csakis vízállót ajánlok a kánikulára, hogy ne legyünk pandák a nap végére. :)


Szett: 
Top: New Yorker
Szoknya: Bershka
Cipő: Secondhand
Táska: Bijou Brigitte
Nyakék: Lucia Mondi
Karkötő:  Rossetti bizsu
Arany tetkó: Ebay
Napszemüveg: C&A
Körömlakk: Aden

Fotók: Sipos Réka
Helyszín: Nyíregyháza főtere

Hogy tetszett az outfit? ti szoktatok bohém szetteket viselni? Mit terveztek felvenni egy fesztiválra?