2015. július 6., hétfő

Fesztivál ékszerek-Chill-Earrings Webshop

Mára a fesztiválokhoz adok ismét tippeket, méghozzá a kiegészítők világába kalauzollak Titeket. Ma nyílt meg a Chill-Earrings Webshopja, ahol szemezgettem a szépségek közül. Nehéz a választás annyi csodás ékszer áll az ide látogatók rendelkezésére, amivel könnyedén kitűnhet a fesztiválozók tömegéből. Aki a trendeket szereti követni, azoknak pedig feltétlen ajánlom ezt a rendelős oldalt, mert hihetetlen gyorsan reagál az új divatra és az elsők között szerezheted be így a legmenőbb bizsukat. :)





Én a fesztiválokon a nyakláncokat és a karkötőket részesítem előnyben, de persze a a gyűrűknek, fülbevalóknak is van természetesen létjogosultsága, ám mégis a hatalmas, nyakékeket fogom előtérbe helyezni. Nekem sok ékszerem van a Chill-Earringsől, több outfit posztban láthattátok már, például ITT és ITT, így bátran ajánlom a Webshopot is. :)

A legegyszerűbb farmer sort és basic póló szettet is feldobja egy ilyen statement lánc, ami az idei év óriási divatja. Én mindenképp be fogok szerezni egy ilyen darabot a Campus Fesztiválra, majd meg is mutatom mivel fogom viselni. :)














Másik szerelem darabom szintén egy érmés szépség, ez is elég nagy, de kicsivel visszafogottabb, mint a fentebbi nyakék. Ezt a darabot viszem a nyaralásra is, hogy ott készítsek vele egy outfit bejegyzést és persze, hogy élvezzem, hogy egy ilyen barbár királynős ékszer csüng a nyakamban. :)



















Amin még dilemmázok, az egy fantasztikus, izgalmas lánc, ami a vadsága mellett számomra valamiféle különleges eleganciát is áraszt magából. Ebben garantáltan mindenki megnézi a viselőjét, így azoknak ajánlom, akik nem jönnek zavarba, ha forognak utánuk. :)
















Persze fesztiválokon is maradhatunk a bohém vonalnál és a kényelmesebb, könnyebb ékszereknél. Ez a csodás köves darab lenyűgöző azoknak, akik szeretik az etnó vonalat, ami ugye most trend is. 


Aki régóta követi a blogot az tisztába van vele, hogy imádom az indián stílust, illetve a vadnyugati hangulatot, így nem kérdés, hogy szemezek egy tollas nyaklánccal is. 

Tavaly nyár végén debütáltak a visszafogott többsoros láncok, amiből szintén találhattok a Chill-Earringsnél jó pár alternatívát. Nekem ez a kedvencem, ha fesztiválozásról van szó. :)




















A karkötők vonalán a Fatima keze nagyon népszerű, ezt az egyszerű megoldású darabot bármivel kombinálhatjuk. Halmozni se legyetek restek a karra való szépségeket!















Gyűrűknél én mostanság az ujjperc, vagy más néven ujjvéggyűrűket preferálom. Nagyon mutatós szetteket találhattok a webshopban.











Ezt a különleges nyakláncot direkt a végére tartogattam, annyira csodálatos és több színben is kapható. Én egy kis feketével képzelem el, de egy hófehér géz ruhával is az egyik legütősebb szettet alkothatjuk meg vele. :)

Nyitási akcióban az arany tetoválások is szerepelnek, mindössze 990 Ft-ért, ami igen kedvező ár a legtöbb magyar webshophoz képest. Ráadásul a Chill-Earringsnél folyamatos akciókra és gyakori nyereményjátékokra számíthattok, így érdemes követni őket Facbookon ITT és Instagramon ITT.

WEBSHOP: http://chillearrings.com/


Ti milyen ékszereket viseltek szívesen fesztiválokon? Mit választanátok azokból, amik Nekem tetszenek? Szoktatok magyar webshopokból rendelni? Milyen fesztiválra mentek a nyáron?



Fotók: Chill-Earrings Facebook