2015. július 3., péntek

CaoNatur Tonik-TESZT

Szépségápolásra egyre több energiát kell áldozni az évek előre haladtával és figyelmünket inkább az arcápolásra kell fordítanunk, hiszen a szép smink csak egy jó alapon mutathat jól. Az arctisztításról már sokszor ejtettem szót (ITT és ITT), lassan érik a tonizáslásról is egy mindent körüljáró bejegyzés, de addig mutatok egy szuper terméket ebben a témakörben. A Caola márkának az egyik új termékköre a CaoNatur család és a hajápolási termékei a dm Drogériában lesznek kaphatóak, remélhetőleg idővel a tonikot is megtaláljuk a polcokon.




Amit a márka ígér: 

Panthenollal és Hibiszkuszvirág kivonattal


Természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény.
Parabén- és színezékmentes termék!


Kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket. Növényi hatóanyagai gyengéden ápolják, és táplálják az arcbőrt. Búzavirág kivonata felfrissíti és üdévé varázsolja, panthenol tartalma növeli a bőr rugalmasságát. Az antioxidáns hatású hibiszkuszvirág kivonat révén hozzájárul a szabadgyökök semlegesítéséhez.


Alkalmazás: vattakorong segítségével törölje át arcát a CaoNatur tonikkal.





TESZT

Csomagolása egyszerű a CaoNatur termékek sajátossága, a búzavirág logóval. Egy számmal kisebb méretű a flakon, mint a samponé. 


Könnyű adagolni, tökéletes méretű a szája, jól zár a felpattintható kupak, így attól se kell félnünk, hogy kiborul.

Illata kicsit engem a jódra emlékeztet, az összetevők listája csodálatos ennek a magyar terméknek. Szuperül tonizál, frissíti a bőrt és nagyon jó érzés áttörölni a bőrt vele. Újabban koreai módra használom a tonikokat és nem vattakoronggal viszem fel, hanem a tenyerembe adagolom és felpaskolom, mint a férfiak az arcszeszt. Így még üdítőbb érzés. Nem allergizálja a bőröm, pedig tudjátok milyen hisztis az arcom. A kedvenc CaoNatur termékem lett, ajánlom mindenkinek. :) 





Pontok: 5/5

Ti tonizáltok rendszeresen? Melyik a kedvenc tonikotok?