2015. július 9., csütörtök

Printelt stílus-Fesztivál/város OUTFIT

Egyre több helyen jelennek meg a printelt ruhák, topok, amiknél tökéletes hangulatfestő dolgot el se tudok képzelni fesztiválra. Remek kiegészítőkkel kombinálva elég ránézni az ember lányára máris egy színvonalas feszten érezzük magunkat.  

Ebben az outfit posztban lesz egy csavar, megmutatom, hogy hogyan vehetjük fel a hangsúlyos felsőnket farmerra, ha nem szeretnénk túl sokat mutatni, illetve ismét egy városi fesztivál összeállítást láthattok. 











Karkötők: Rossetti Bizsu és Brigitte Bijou


Virágkoszorú Lucia Mondi
Két éve sehogy se jött össze a fesztiválozás, először Dánia, aztán az elmaradt Hegyalja Fesztivál szólt közbe, pedig én igazán a fesztiválokon tudom kiadni a gőzt, mindig ott töltődtem fel. Idén a nyaralást megint a Hegyalja időpontjára sikerült időzíteni, bár nem bántam hogy lemaradok, azt viszont nehezményezem, hogy idén is elmarad ez a remek fesztivál, ezzel megadták neki a kegyelemdöfést. :(  Aztán Edina barátnőm szólt, hogy mehetünk egy napra a Campusra, így még lelkesebben vetettem bele magam a fesztivál sorozatom folytatásába, így íme egy újabb outfit, ami szerintem tökéletesen megállja a helyét ezeken a fiatalos eseményeken.

Mivel évekig kimaradtak a fesztiválok, így kénytelen voltam ezt a stílust a városba is viselni, mert semmi pénzért nem mondtam volna le róla, így erre is mutatok példát.






A Red Crab szuper topját (érdemes szétnézni a webshopban, sok egyedi felsőt lehet találni) pedig két farmeros megoldásban is megmutatom Nektek, hiszen egy ruha darab, akkor éri meg az árát, ha többféleképpen kombinálható. A fesztivál mellett a városban egy vásárlós naphoz is belebújtam. Valami fantasztikus az anyaga, öröm viselni, lélegzik és pihe puha. Be kell vallanom sosem a kényelem és az anyag puhasága az elsődleges nálam, hanem a kinézet (tudom öregszem, majd ez is változik), de emellett nem mehetek el szó nélkül, annyira kellemes viselet.










Meleg időben a legjobb minden fesztivál, ilyenkor elengedhetetlen a farmer sort, amihez rengeteg fazonú és stílusú felsőt választhatunk, így a nyári ruhatárunknak ez az alfája és omegája kétségtelenül.




Míg a fesztiválokon nagyon klasszak a virágkoszorúk, addig a városban egy leveles nyakékkel viseltem és egy hangsúlyos, izgalmas karkötővel. A karkötő halmozás idén is hatalmas trend, így javaslom, hogy sok horgolt, csomózott, színes karkötőt szerezzetek be, de a színes, hippis gyöngyök is jöhetnek minden mennyiségben. 









A városi szetthez, vagy akár hűvösebb időben egy fesztiválon nagyon menő tud lenni egy szaggatott farmer, amit Ti is elkészíthettek otthon. A városban egy divatos fazonú táskát viszek mindig magammal, ellensúlyozva az erős vadóc hatást, egyfajta kontrasztot alkotok. Szeretem az öltözködésben ezt a harmonikus, de mégis feszült helyzetet, amikor nem teljesen összeillő darabokat párosítok. 








A fesztiválokra viszont azo a táskák a praktikusak, ami szabadon hagyják a kezet, a csápoláshoz, vagy iszogatáshoz és akár a tánchoz, így mindenképp egy átdobós fajtát javaslok, nekem ez a rojtos tarisznya jellegű a nagy kedvencem. Örökké indián stílus! :)





















Cipő vonatkozásában remek választás egy tornacipő, vagy egy saru, attól függően, hogy milyen az idő, saras-vizes fesztiválon, akár gumicsizma is. :)




Ékszereknél, most állandó darab lett megint az ujjamon az ametiszt köves gyűrűm, ami hangsúlyos, de mégis mindenhez remekül passzol. A városi verziónál pedig egy nagy kék köves, de mégis letisztult darabra esett a választásom. 

Virágkoszorút sok helyen olcsón is be lehet szerezni, most egy Lucia Mondi darabot viseltem, de magunk is elkészíthetjük, erről videót találsz ITT. :) 








Fesztivál Outfit:

Top: Red Crab
Sort: Berska és DIY
Saru: Vintage
Táska: River Island
Koszorú: Lucia Mondi
Karkötők: Rossetti bizsu és Brigitte Bijou













Városi Outfit:

Top: Red Crab
Farmer: Bershka (DIY)
Cipő: Converse
Karkötő: Chill-Earrings
Nyaklánc: Chill-Earrings

Bőrdzseki: Orsay




Hogy tetszett Nektek ez a két összeállítás? Ti mivel viselnétek egy ilyen printelt felsőt?