2016. január 29., péntek

Decemberi Pixibox-Tapasztalatok

December nem is zárulhatott volna szebben, mint az aktuális Pixiboxal, amit nagyon vártam, hiszen mindig szuperül sikerülnek a karácsonyi dobozkák.













Artdeco Perfect Volume Mascara


Nem titkoltan az Artdeco terméke izgatott leginkább, nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mi kerül a boxba, hiszen régebben volt egy szemhéjalap, amire azóta is fáj a fogam, sajnos akkor még nem ismertem a Pixit és valahogy mindig elcsábít más márka, így az Artdecotól eddig csak szemhéjpúdereket próbáltam.
Most egy szempillaspirált kezdhettem megismerni, ami jól jött, mert ugyan van spirálom, de igencsak fogytán a highend Lancome Granioseom és keresek egy hasonlóan jót a hétköznapi spirálok mellé.
Mind csomagolása, mind keféje nagyon klasszikus. Mutatós, de nem az az állványról sikoltozós darab, mégis nagyon lelkessé tett. A rendes kefés spirál elég sok festéket vesz fel, így érdemes lehúzogatni róla, hogy nehogy túlzásba essünk.



Uriage AquaPrécis



Szerettem volna már egy könnyű hidratálót, ami a téli vízhiányt megszünteti a bőrömben. Most ezt meg is kaptam, abszolút elégedett vagyok vele, jól hidratál és a iszonyú gyorsan beszívja a bőröm, így még reggel is bátran kenhetem magam vele, hiszen nem kell aggódnom, hogy a hideg „megfagyasztja” a még be nem szívódott krémem és ezáltal roncsoja a bőröm.

Nagyon könnyű krém, jól hidratál és csak úgy szürcsöli be a bőröm. Meglepő módon teljesen elégnek bizonyult nappali krémként így a hideg időben is. Ha elfogy gyanús, hogy újra veszem, de akkor egy részletes posztot is kanyarítok róla. 


Uriage micellás víz



Ha kérhetnék állandó terméket a dobozba, akkor az a micellás víz lenne. Nem tudom miért pont ez a termék lett az óriási mániám, de leküzdhetetlen vágyat érzek, hogy minden márkától kipróbáljam a micelláris folyadékot. Nem lövöm le a poént, mert tervezek róla írni részletesebben, nem rossz termék, de nem ütötte ki a nyeregből a Biodermát az tuti. 







Curaprox Black is White fogkrém



A curaprox márka fogkeféjénél nincs jobb a földön. Még mindig adós vagyok Nektek egy nagy Curaprox teszttel, de nem is baj, mert így belevehetem ezt a fekete fogkrémet is és persze pár limitált fogkefét, amiket hamarosan beszerzek. Azt hiszem a márkától ez lett a kedvenc fogkrémem, már a bizarr színe miatt is bejön, de nagyon kellemesen mentolos és gyönyörűen fehéríti a fogaimat.




OSIS+




Hajsimítóm és hővédőm se volt eddig, így nem érzem túl kompetensnek magam a témában. Viszont elképzelésem volt a termékről és ehhez mérten a tapasztalataim azért remélem mégis hasznosnak bizonyulnak. Maximálisan ellátja az egyenesítő funkciót, így nem kételkedek a hővédelmében sem. 





















Gucci Bambo

Nem az én illatom, de barátnőm lelkesen lecsapott rá, így ajánlom mindenkinek a drogériákban a megszagolgatását. A Gucci parfümök baromi tartósak, így nem lehet rossz választás azoknak, akik kedvelik ezt a fajta illategyüttest. Meg se kísérlem leírni, mert nagyon izgalmas és különleges. 


Az ünnepi doboz nagyon jóra sikerült szerintem. Öröm volt a Pixi-magazint végiglapozni, rengeteg hasznos tippet találhattunk benne. A szempillaspirálnak és a micellás víznek örültem legjobban, a hozzájuk fűzött reményeim teljesültek. A Curaprox fogkrém pedig felülmúlta a várakozásaimat. 

Nektek hogy tetszett a doboz? Meg akarjátok rendelni az új Pure dobozt?