2016. január 3., vasárnap

Miss Sporty újdonságok TESZTELVE


Még karácsony előtt érkezett egy csomagom tesztelésre a Miss Sporty újdonságait rejtve. Nagyon kíváncsi voltam rájuk, hiszen az egyik kedvenc spirálom tőlük származik és volt szerencsém már több terméküket is megismerni (ITT OLVASHATOD). 




Így télen mindig a termékek befotózása a legfőbb nehézség, illetve az, hogy bennem tuti egy medve lelke lakik, mert egyfajta téli hibernációba burkolóznék és csak aludnék. Viszont ezek a termékek igencsak lelkesítettek, mivel olyan alap termékek, amihez nap, mint nap nyúl az ember. Reménykedtem benne, hogy találok közötte olyat, amibe annyira beleszeretek, hogy többet nem is kell új terméket keresnem a témakörben.



A szemöldököm megköveteli a korrigálást két okból is, az egyik, hogy messze nem szimetrikusan nő és sajnos szedéssel se tudom elérni a tökéletes hasonulást, másik pedig, hogy ritka, lyukas, így a szálak közé rajzolnom kell, hogy megfelelően nézzen ki. Tehát én a szemöldök formázók elkötelezett használója vagyok. Eddig még minden szemöldök "palettával" elégedett voltam, de egyiktől se ájultam el, így várom az áttörést.




A csomagolása egyszerű, jól záródó műanyag tégely, ami elég stabil, elég jó minőségű a táskában hurcoláshoz. Két részre osztott paletta egyik felében egy vaxos sötétbarna festék és egy világos por állagú szemöldök formázó található. Alatt pedig kétfajta ecset is helyet kapott, egy mini spirál és egy kétvégű ferde ecset. Nagyon jónak találom, hogy ecsetekből ennyire ellátták a tulajdonost, mert szuperül jönnek ezek a kis táskában.








A sötét barna wax inkább illik a szemöldököm árnyalatához, de a világossal sincs nagy gond, így remekül tudtam használni. A waxos, krémes festék nem túl jó állagú, legalábbis én nehezen boldogultam vele. Érdemes ezeket felvinni, rá pedig mehet a por állagú és a végén még egyszer fixálni a waxszal.

A ferde ecset egyik vége kicsit keményebb, ellenállóbb sörtéjű, ez tökéletese a waxhoz, míg a másik a puhább a porral.

A waxnak köszönhetően nap végéig a helyén marad a por, így tökéletes marad a szemöldökünk. Önmagában a por se kopik különösebben, így használhatjuk bátran így is.

Nem rossz kis készlet, de én még mindig jobban kedvelem a csupán por állagú szemöldök formázókat. A tökéletes az lenne, ha ez a két szín por állagúként szerepelne a készletben egy átlátszó, lágyabb waxszal megtoldva (esetleg egy géles szemöldök spirállal).

Pontok: 5/3




Studio Lash Dark Lasher - 001 Extra Black szempillaspirálra



"Belsőd Sötétség Királynője most igazán ragyoghat. A Miss Sporty Studio Dark Lasher egy olyan szempillaspirál, melyet pontosan erre teremtettek. A fekete egy olyan új típusa, mely az univerzum minden távoli zugánál is sötétebb. Erősebb, tisztább, sokkolóbb fekete, mint amit valaha láttál. A spirál olyan átalakító hatással van a pillákra, hogy az ember azt hinné, varázslat történt. Ki hitte volna, hogy egy szempillaspirállal a személyiségünk egy teljesen másik oldalát lehet előcsalogatni?

Csajok, eljött az idő. Nincs többé Miss Cuki. Vegyetek egy mély levegőt, és engedjétek szabadjára a sötét oldalt a Miss Sporty Studio Dark Lasher szempillaspirállal."



Bal szemen spirál jobbon semmi

A szempillaspirál a márka átlagos, klasszikus alakját, csomagolását bírja, csak fekete lett sárga helyett. Az általam favorizált 3D spirállal sárga színe helyett ez a klasszikus spirál elképzelést tükrözi, fekete-ezüst, így vonzóbb lesz szerintem a vásárlóknak. Én nem látok különbséget a szilikon kefe formájánál, eszméletlenül emlékeztet a 3D-s kefére. Nagyon szépen, egyenletesen viszi fel az éj fekete festéket. Egy rétegben is elég drámai pillákat varázsol, hosszít és abszolút nem ragasztja össze a szálakat. Érdemes a második réteget még félszáraz elsőre felvinni, így csodás hosszt és dússágot adunk a szempilláinknak. Remek spirál, úgy mint elődje, sárga testvére. 

A szempillaspirál lemosása se okoz gondot, könnyen lejön micellás vízzel, így nem roncsolja a pillákat, mint a hasonló keményre száradó festékű szempillaspirálok.

Pontok: 5/5

Perfect Stay Liquid Korrektor a 001 Light árnyalat


Nem vagyok egy nagy korrektor használó, szerencsére a szem alatti karikák nem jellemeznek és bőrhibáim jelentős részét is elfedi az alapozó. Abban az esetben, amikor a púder, alapozó kombó nem elég, akkor a korrektortól igenis csodát várok.

A csomagolás áttetsző tégelyes, piros kupakkal, ami szerintem nem a legjobb színválasztás, árnyalatválasztás volt, nem nyúlnék utána a drogériában. Jól záródik, abszolút táska biztos. Az applikátora a klasszikus folyékony korrektoroké, ami arra hivatott, hogy a megfelelő helyre könnyen felvihessük a sminket. Állaga kellemesen krémes és folyós. A színe tökéletes a bőrömhöz, de a világosabb bőrűeknek elég rossz hír, mert ennél is világosabb nincs. Pompásan fedi el a bőrhibákat, könnyű az alapozót felvinni rá, mert gyorsan szárad, egységesebbé teszi a bőrt. Kopása nem jelentős, szerintem a 10 óra ígéretet megközelítőleg betartja.

Pontok: 5/5




My Best Friend Forever Ajakrúzs


Piros rúzs minden nő barátja, nem létezhet olyan kezdő sminkkészlet, amiben ne kapjon helyet egy szép árnyalatú vörös rúzs. A női önbizalom tuningolására tökéletes ez a csábító árnyalat.

A csomagolása nagyon tetszik, ezüst, vékony, hosszúkás rúzs megoldás, kerek, vékony ferdére vágott a rúzs feje. Nagyon könnyű vele dolgozni, nem kell még ecsethez se folyamodni, ha ilyen a kialakítása egy rúzsnak. 









Meleg árnyalatú rúzs, enyhén narancsos érzéssel, nagyon kellemes a bőrtónusommal.
Könnyű felvitelt a krémes állaga még kellemesebbé teszi. Finish enyhén fényes, de nem túl csillogó, így hétköznapokon is megfelelő számomra. Enyhén szárítja az ajkakat, így mindenképp érdemes aláhidratálni felvitel előtt. 

Sajnos nem csókálló és a fogakon is hajlamos nyomot hagyni. Evést és ivást nem bírja ki, de mivel táskába kényelmesen befér, így napközben pár igazítással simán elműködhetünk vele. 

Pontok: 5/4


Összességében jónak tartom a Miss Sporty új termékeit, olyannak, amire érdemes benevezni. A márka az utóbbi években igazán jó színvonalú, élvonal belli minőséggel rukkolt elő, így az állványa előtt érdemes időt tölteni. A kedvencem a szempillaspirálja lett, ami drámai hatású, de hétköznapokon is abszolút jó választás.













Mi a kedvenc terméketek a Miss Sportytól?