2016. január 24., vasárnap

Kívánságlista-PUPA Milano

A hónap márkája projekt keretének szerves része lesz a kívánságlista, amit tudom, hogy nagyon szerettek, emelett hasznosnak is ítélek meg, ugyanis pár terméket még megismerhettek, amiket nem próbáltam. A PUPA Milano oldalán szemezgetve némely terméket már régen kinéztem magamnak, de vannak hirtelen szerelmek is. 




Az első termék, amit próbáltam a márkától egy ilyen paletta volt. A pigmentáltsága, a selymessége és az építhetősége levett a lábamról. Furcsa mást sminkelni, mint magunkat, de ezzel a termékkel még ez sem okozott nehézséget. Mindenképp szeretnék egy nude palettát a Pupától, de a dzsungelt idéző zöldes és a smokye is bejön. 
 
VAMP! DEFINITION LINER


A Manhattan márkától kb. semmit nem szeretek csak a tusát, viszont szeretnék egy másik alternatívát, ami eléri a kedvencem minőségét. Ha van márka, amiben bízok, hogy elnyeri a szívem szemhéjtus vonalon is az nem kérdés, hogy a Pupa. 


Régóta szemezek az alapozóival is, főleg mert sokan dicsérik sminkes és sminkmániás berkekben is. A szép smink alapja a makulátlan bőr, szóval ezt várom el a porcelánbaba alapzótól.



050-es talán az én színem, mindenesetre, ha Pupa üzletben fogok járni, akkor mindenképp kiderítem, mert régen keresek olyan púdert, ami maximálisan mattítja a bőrt, ez nyáron igazán jól jönne. 


4SUN BRONZING POWDER

Bronzerből és kontúrból komoly gyűjteményem van, de nem tudom megállni így sem, hogy ne vegyek még egyet. Azt hiszem leállnék egy időre, ha ez a szépség a birtokomba kerülne. 



Az ajkak már az első alkalmazás után teltebbek és hidratáltabbak-ígéri a márka.

Az első felvitel után 10 perccel az ajkak 5%*-kal, 7 nap használat után pedig 12%*-kal teltebbek.

100 és 500 az az árnyalat, ami között vacillálok, de mindenképp érik egy barna rúzs vásárlása, idén nem kicsit lesz divat a sminkekben, érdekel, hogy nekem előnyös lenne e. Mindenesetre azt tudni kell, hogy a barnák az ajkakon optikailag sárgítják a fogat. 



Még ezt a matt rúzs kollekciót nem próbáltam, így persze, hogy fáj rá a fogam. Egy szolíd, visszafogott rózsás árnylatot néztem ki a Candy Pink 200 személyében.











MISS PRINCESS KIT MEDIUM



Akciós a hercegnős dobozka is, ami ajándékba se utolsó. Szerintem Valentin napra mindenki örülne egy ilyennek, vagy tévedek csajok?



















BIFÁZISÚ SMINKLEMOSÓ ARCRA, SZEMRE, AJAKRA

Arcápolásnál elengedhetetlen, hogy a sok sminket és nem elhanyagolható mennyiségű szennyeződést este leszedjük a bőrünkről. Kétfázisú terméket nem sűrűn próbáltam még, de erre nem kicsit vagyok kíváncsi és fogytán a habzó arctisztítóm is.

CELLULITISZ ELLENI ULTRA GYORS

Igen van narancsbőröm! De szeretném, mint minden nő, ha eltűnne. Egy próbát megér nem?

Arcra, szemkörnyékre fejlesztettek ki egy fáradtság elleni három az egyben pakolást. Reggeli kapkodáshoz tökéletes lenne és ráadásul parabén mentes. 
















A diffúzorokkal eddig nem jártam sikerrel, valahogy nem töltötték be megfelelően illattal a szobát. Viszont a Pupa minőségéből kiindulva ezzel nem lenne baj. Ráadásnak még nagyon mutatós is. 


"A Laundry Room diffúzor egy igazi dizájner darab, mely bármilyen stílusú berendezéshez illik. Egy elegánsan dekorált kis flakon, melyet a fehérre festett fa kupak tesz még bájosabbá.
A természetes rattan pálcikáknak köszönhetően, melyek magukba szívják és elpárologtatják az illatot. A választott illat folyamatosan, érezhetően és hosszan tartóan lengi be a lakást. Időnként fordítsd meg a pálcikákat, hogy felfrissüljön az illat intenzitása.

250 ml
Minimum tartósság: 6 hét
MADE IN ITALY"

Már a tavaszi kollekció sajtóképei keringenek a neten és bizony odáig vagyok értük. Egy rúzst mindenképp beszereznék a kínálatból, a narancsos hipnotizál.
Pirosító gyöngyök színvilága eszméletlen intenzív és kicsit harsány, a csomagolása pedig abszolút kézreálló és mutatós, az én tenyerembe is beleillene. 















Két igazán kihasználható színeket tartalmazó paletta a mindennapi sminkeléshez. A No makeup trendbe is könnyen beilleszthetjük. :)

A hónap márkája ismertetőt ITT olvashatjátok

Ti mit szeretnétek beszerezni a PUPA Milánotól? Melyik tavaszi darabot próbálnátok ki?