2016. január 20., szerda

Vissza a természetbe-OUTFIT

Egy kicsit etnó, természet lány fotósorozatot lőttünk még novemberben, de valahogy nem került ki, viszont veszni nem akartam hagyni, így íme a melegebb téli napokra egy kis szőrme, rojt és tollak. Ez az outfit nem az a fajta, amit a divatlapok mutogatnak és heti válogatásokba bekerül, ugyanis inkább úttörök, mint divatot követek és ezt nektek is tanácsolom. :)








Tudjátok, hogy a hippi stílus, az indiánok styleja is nagy szerelmem, így télen se tudok szabadulni ettől. Ahogy a szoknyát se fogom száműzni a magasan lévő szekrényekbe, hiszen vastag harisnyával (kettő-hárommal) ugyanolyan meleg viselet, mint egy nadrág.

A méregzöld hosszúujjút egy középkék farmerszoknyával párosítva nem mindennapi, de jól mutat ez az enyhe kontraszt. Nyár elején pedig kaptam egy elöl gombos szoknyát, amit keresztanyám fiatal korában hordott, mit ad isten nyár végére már divatba is jött. Nagyon csinos a derékban húzott fazon azoknak, akik popsisabbak, de vékony a derekuk.

Itt megemlítem a táskát, mert lentebb már nem látszik túlzottan, ezt a darabot egy Lopedmarkeden vettük Dániában, arra tippelnék, hogy ez a fura alakú bőr csoda tölténytáska lehetett egy vadásznál. Ebből jól látszik, hogy néha simán válhat divatkiegészítő olyan darabokból, amik funkcionális darabok más helyzetben. 





Fekete vastag harisnya mindig kell, hogy legyen egy gardróbban, méghozzá több is, mert ezt rétegezve is viselhetitek, nem fogja senki észrevenni, de nem fagy be a befagyni való a legcudarabb zimankóban sem. :)

A nagybetűs téli cipőt Botond találta nekem Londonban egy limitált kiadású Primark rojtos bokacsizma személyében. Igazi bőr, így örök darabként fogom óvni és ápolni. Nem volt olcsó, de Ónody Helgára és Ruhatár könyvére hallgatva a minőségen többé nem spórolok. 



A szőrme mellény még mindig tartja a frontot a divat mezején, sőt a bundák is teret hódítottak, ugye megmondtam, hogy ez lesz  két éve. :) 
Az egészet megkoronázza egy Lucia Mondi nyaklánc, ami tollakkal és rojtokkal díszített, de már a felső rész lyukacsozott kialakítása is szuper vagány. Színében és stílusában összemosolyog a cipővel és ezáltal harmonikusan keretezik a szettet. Mivel tél van, így egy kabátot ugye mindenképp veszünk fel, de akár a kabátra kívülre is kerülhet a mellény, ahogy jól esik, a rétegezés, az anyagok játéka mindig izgalmassá teszi a szettünket.




OUTFIT

Szőrme: Angex
Felső: Primark
Szoknya: Vintage
Táska: Vintage
Harisnya: F&F
Karkötő és Nyaklánc: Lucia Mondi



















SMINK

Alapozó: Estée Lauder Double Wear
Szemhéjtus: MAC
Szempilla: Artdeco
Szemöldök: Sleek 


Hogy tetszik Nektek ez az összeállítás? Szoktatok ilyen stílusban öltözni?