2016. január 18., hétfő

Otthoni SPA a Pupával

Ha valaki rajong az otthoni fürdőzésért, illetve a masszázsért az én vagyok. Minden kikapcsolódásom egy forró fürdővel indul és esténként szinte napi program, hogy Botond megmasszíroz. A stresszoldás legtökéletesebb módja ez, főleg ha minőségi termékekkel kéz a kézben történik mindez. 











Beindultak a nagy év végi akciók és természetesen a Pupa is tartogat kedvezményeket, így érdemes körül nézni náluk. Számomra már kiderült, hogy nem csak smink vonalon óriások, de kozmetikai termékeik is a magas, olasz minőséget képviselik. 


Tusfürdő gél


Kezdjük elől járóban azzal, hogy imádom a gél állagú tusfürdőket és pokolba kívánom a nagyon testes, krémes tusfürdőket, amik ugyan táplálnak, de lehetetlen lemosni őket.


A csomagolása egy nagy dobozban rejti a flakont. Ami először kibukott belőlem, jó nagy, sokáig elég lesz. Utálom, hogy fejjel lefele állítós a csomagolása, mert mindig tele megy vízzel a kád szélén tartva, amikor átmosom fürdés előtt a kádat a zuhannyal. A felpattintós kupak viszont jó, mert vizes kézzel nehéz csavargatni.





Állaga nagyon sűrű, nehéz kinyomni a flakonból, tubusból, így ez kicsit idegesítő. Állaga géles, könnyű eldolgozni a bőrön és leöblíteni sem nehéz. Nagyon friss, üde az illata, így reggeli zuhanyzásoknál és fürdéseknél szeretem használni mert élénkít, jobb mint egy kávé. :) Nem egy mélyen tápláló, túl hidratáló termék, viszont normál bőrűeknek elegendő. Illata pedig órákig érezhető, de nem zavaró a parfümmel keveredve.


Pontok: 5/3 A csomagolása és a sűrűsége levon az élvezeti értékéből de a hatását imádom és a hidratálása is tökéletes számomra.



Masszázs gél

Nagyon sűrű az életem és baromi sok stressz ért az utóbbi fél évben. Szerencsém van, mert megtaláltam az esti kikapcsolódást, van a blog és Botond nagyon gyakran megmasszíroz, ami olyan, mintha levenné a vállamról a terheket. Sokáig testápolót használt ehhez, viszont sajnos pattanásosodott tőle a hátam, az olajokért se rajongott a bőröm, de ezért a termékét oda van. 

A csomagolása ugyanolyan, mint a tusfürdé, nem véletlen egy család. Az állaga viszont eltér, ez egy fehér krémes állagú termék, ami közepes sűrűségű, jól eloszlatható és a bőröm csak úgy szürcsöli. 

Illata ugyanaz a friss, tiszta, kicsit talán citrusos, amitől azonnal tettre kész vagyok, minden ilyen masszázs után nekiesek a klaviatúrának, befejezek egy posztot, maileket írok, és letudom a fusztráló feladatokat. Mondhatnám, hogy ez Aszterix és Obelix csoda löttye, amitől erős és energikus leszek. 

Az élénkítés ellenére pár órával később úgy alszok mint a tej és kipihenten ébredek.

Abszolút kedvencem lett, ha elfogy bizony újra veszem!

Pontok: 5/5

Próbáltatok már valamilyen PUPA kozmetikumot? Mit szeretnétek beszerezni a márkától?