2016. január 19., kedd

Inecto kókuszolajos hajápoló termékei-TESZT

Az Inecto Naturals márka tesztelésre bocsátott nekem három termékét, hogy a véleményemet írjam meg róluk, mutassam be Nektek a márkájukat. 


Inecto Pure termékcsalád megújult teljesen, új neve Inecto Naturals és persze a csomagolást is érintették ezek a változások, de az  összetevőkön is változtattak. A felhasznált anyagok 90%-a organikus, semmilyen allergén anyagot nem tartalmaznak, de parabéntől és színezéktől is mentesek. Magyarul egy nagyon jó kis natúr márka, ami a természetességre helyezi a hangsúlyt és a természet erőivel és ősi tudással felszerelkezve ápol bennünket. A fő összetevőik az olajok, méghozzá az argánolaj és a kókuszolaj, amit Nektek drága olvasóim már nem kell bemutatni, nagyon jól tudjátok milyen csodás hatásai vannak a haj és bőrápolásban. 



Amit a márka ígér: 


Száraz hajfürtjeidre megoldás az intenzíven tápláló organikus kókuszolaj!









ÍGY HASZNÁLD

Masszírozd a nedves hajadba, majd alaposan öblítsd le langyos vízzel.
Száraz és nagyon száraz hajra

500 ml





TESZT

Csomagolása masszív műanyag flakon, ami engem a Ziaja termékekre emlékeztet. Kézreálló és hatalmas kiszerelés, így biztosak lehetünk benne, hogy sokáig nem kell a samponos polcok előtt tanakodnunk, mert el vagyunk látva. A fehér barna szín a kókusz árnyalatait jeleníti meg, így már előrevetíti azt amire számíthatunk, szuper kókuszos illat. 

A kupakja felpattintós és felül van, így imádom, nem kell félnem tőle, mint a fejjel lefelé állított társainál, hogy tele megy vízzel a kupak és ráadásul csavargatni se kell, ami vizes kézzel komoly kihívás. 





Teljesen átlátszó, az állaga érdekes, nagyon folyós, amit én a kókuszolajnak tudok be, de így az adagolása kicsit nehézkes, vagyis figyelmet igényel, hogy ne pancsoljunk ki túl sokat. 

Nagyon jól habzik, kevés is elég belőle. Hajmosás után minden más ápoló nélkül és érzem, hogy mennyire hidratált a hajam. Sajnos nem elég száraz hozzá a hajam, így kicsit elnehezítette és a göndör fürtjeim kiegyenesített, ráadásnak másnap már zsíros volt, ami nálam sose fordul elő. Viszont ez nem a márka hibája, hanem én értékeltem túl sprődnek a hajam a választásnál. Mostanában úgy használom, hogy fejtetőn egy másik samponnal jól megmosom a hajam a haj felétől, pedig ezzel, kicsit macerás, de így valami csodás nekem normál hajúnak is. Amit észrevettem, hogy nincs annyi töredezett hajszálam és sokkal fényesebb tőle a hajam. 

Azoknak ajánlom elsősorban, akiknek nagyon száraz (értsd iszonyú száraz és sprőd a haja), nekik életmentő lesz ez a termék. Én is simán el fogom használni a fent említett módszerrel és ha elfogy körülnézek a márka kínálatában, mert meg kell mondjam elégedett vagyok a tudásával. 

Pontok: 5/4

Ára: 949 Ft ITT megrendelheted.








Bevallom erre a termékre voltam a kíváncsibb, épp elfogyott a hajolajam, így igencsak jól jött ez a flakon, ami 100 ml terméket tartalmaz, ami jó sokáig elég lesz. 

Amit a márka ígér:



Használd az organikus kókuszolajat tartalmazó hajolajat, hogy hajad ragyogó, vitalizált és puha legyen!
ÍGY HASZNÁLD

Törülközővel itasd fel a nedvességet a hajadról. Végy egy borsószemnyi adagot, és simítsd el a hajadon. Majd szárítsd meg, formázd és élvezd hajad ragyogását!

Száraz és nagyon száraz hajra

100 ml



TESZT

A csomagolása pumpás adagolóval ellátott vékony hengeres flakon, ami átlátszó, így engedni látja a szintén átlátszó terméket. Fehér és a barna színárnyalatok utalják a címkét, ami a kókusz színvilágát adja. Letisztult, egyszerű, megnyerő, levenném a drogéria polcáról. 

Pumpás adagoló, hálelujjahhhh! Könnyű megfelelő mennyiséget kinyomni a tenyerünkbe, de persze Enikő minek is olvasta volna el a használati utasítást, három pumpányit vitt fel először. Nos ennél a terméknél egy, másfél pumpa tökéletesen elég, ha túladagoljuk, akkor bizony elnehezíti a hajat. Viszont aki szófogadó és nem önfejű, mint én, az csodás fürtöket és fényt kap végeredményként. 

Amúgy az állaga nagyon folyós és könnyű, mint a szoba hőmérsékletű kókuszolaj olyasmi.

Ezt a terméket mindenkinek ajánlom, aki fényes, egészséges hajra és hajvégekre vágyik. Egy pumpányi a kézbe és dörzsöld össze a kacsód, a haj közepétől egyenletesen masszírozd be a hajadba és várd a bókokat! Ár érték arányban a legjobb hajolaj. 

Pontok: 5/5

Ára: 1399 Ft

Ti próbáltátok már a Az Inecto termékek valamelyikét? Melyiket próbálnátok ki?