2015. június 10., szerda

A nyár színe-OUTFIT

A nyárról nekem mindig a sárga szín jut az eszembe, idén pedig ezt végre a trendek, a divat is érzékelte, így nem egy boltba lehet belebotlani ilyen színű ruhadarabokba, kiegészítőkbe. Mostani outfitben egy cuki pasztell árnyalatú, pamut ruha a főszereplő.






A sárga bármely árnyalata nagyon szépen kiemeli a bőrünk színét, még barnábbnak tűnünk benne. Évekig ragaszkodtam ahhoz, hogy citromsárga bikinim legyen és gyönyörű kontrasztot adjon a bőrszínemnek. 



















A pasztell árnyalatok idén is hatalmas divatjukat élik és végre a sárga is egyre több helyen, több darabon megjelenik. Ez a cuki fagyi szín pedig szinte mindenkin jól mutat, így bátran viseljük.

A ruha könnyű, lenge, ami a nagy kánikulában áldás. Ilyenkor leginkább az ilyen pamut, vagy géz anyagú ruhákat szedem elő, amik amellett, hogy legyeznek, kényelmesek, de még nőiesek is. 
















A szandál ismerős lehet azoknak, akik látták a születésnapi bejegyzésem, ezt kaptam az öcséimtől és színben tökéletesen azonos a ruha árnyalatával. Inkább a kontrasztokat kedvelem a kiegészítőknél, viszont most emiatt a meglepő egybeesés miatt boldogan bújtam bele ebbe a szandiba. :) Ráadásul ideje is volt felavatnom, csodák csodájára fel se tört. :) A szegecsek nem túl feltűnőek a lábbelin, így inkább a bájosság érvényesül. 




Kiegészítők terén most nem fukarkodtam. :) Ezüst és arany színű bizsuk, valami fonott karkötők is helyet kaptak a szettben, de mégsem nyomják el. A többsoros, vékony nyakláncok berobbantak az idei divatba és szerintem minden nő kincsesládájában ott a helyük, mindennel jól kombinálhatóak, finomak és szolidak, de mégis odakapják a tekinteteket. Én a Chill-Earringstől szereztem be ezt a darabot. :)


A tetkó 4 nap alatt egy strandolást túlélve fest így, remekül kiállt minden próbát


A flash tetoválások, vagy magyarosan fémes tetkók most már mindenkin csillognak, aminek én nagyon örülök. Nyáron tökéletes "ékszer", hiszen még a strandolást is kibírja és nagyon szexi is, most egy ezüst leveles sávot választottam és egy arany tollat. Igen még mindig vallom, hogy viseljünk ezüstöt és aranyat kombinálva. :)

A nagy hangsúlyos ezüst színű karperecem egy kis turkálóból került ki, méghozzá 500 Ft-ért tettem szert rá, elég régi darabnak tűnik nekem. :) Egy pár fonott fehér karkötő is ékesíti a kezem, a vékonyak a KIK-ből a vastag pedig "Ebay mennyországról" pottyant hozzám. :)


A táska első látásra szerelem volt, imádom a fonott dolgokat, a rattan hatású bútorokat és kiegészítőket. vágytam már egy kis méretű táskára is, ezért minden szinten beleillet az álmaimba, ki is halásztam a Háda tárolójából. Mellesleg új, még a Primark címke is rajta volt :)
















Smink:

Napszemüveg. :D Ilyenkor kevés sminket haszálok, a nap rendbe teszi a bőröm, így az alapozót nyáron likvidálom az életemből. Előkerül viszont a vízálló spirál és szemhéjtus és egy jó púder, bronzer. A szemfesték smink nem látszik de azért leírom mit viseltem.

Szempillaspirál: Miss Sporty 3D Studio Lush
Szemhéjtus: Manhattan DIP
Szemöldök: Catrice kétvégű szemöldökceruza 2-es árnyalat
Púder: Catrice All Matt Plus
Kontúr: Urban Decay


















Outfit

Ruha: H&M
Szandál: Interspar
Táska: Primark (Háda)
Ezüst nagy karperec: Secondhand
Nyaklánc: Chill-Earrings
Vékony kagylós fehér karkötők: KIK
Fonott karkötő: Ebay
Metál tetkó: Ebay



Hogy tetszett Nektek ez a szett? :) Ti szeretitek a könnyű nyári ruhákat? Na és a sárga színt? :)