2015. június 15., hétfő

Ziaja Marine Spa Algae-TESZT

Imádom a Ziaja termékeit, mivel mindig bizonyították, hogy a kedvező áruk mellett a minőségük is kifogástalan. A legtöbb nagy márkát simán veri ez lengyel cég által megálmodott termékek. Ezt a  krémet tesztelésre kaptam, de mivel még nem múltam el 30 (és a korosztály meghatározásra adok, idősebbeknek való krémet nem kenek fel), így keresztanyámnál landolt ez a termék és az ő véleménye alapján írom meg a posztot. 






Amit a márka ígér:

Ránctalanító Tengeri algás arckrém, napi használatra 30 év felett.

Hatás:

Kisimítja a bőrt, a ráncokat csökkenti.

A bőr lipo-struktúráját regenerálja.

A bőr nedvességét és rugalmasságát javítja.

Hypoallergén termék – problémás bőrön bőrgyógyászok felügyelete mellett tesztelték.

UV szűrőket tartalmaz, melyek a napsugarak káros hatásától védenek, a foto-öregedést akadályozzák.


Használati utasítás:

A krémet vigye fel a bőrre, gyengéden

masszírozza be.

Nappalra hidratáló tengeri algás marine algae spa arckrém használata javasolt.

Speciális összetevők:

E vitamin, B5 provitamin (d-pantenol), repceolaj, hydro-retionol, pelvetia canaliculata, laminaria digitata, enteromorpha compressa, porphyra umbilicalis.

A ZIAJA olyan modern szépségápolási termékeket jelent, amelyek:


- innovatív recepteken és a legjobb minőségű, természetes összetevőkön alapszanak,

- a legújabb technológia alapján készülnek,

- allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak. (A gyermekeknek szánt termékeket tesztelik még továbbá a Pomnik Centrum Zdrowia Dziecka klinikán.)

- Formuláit nem tesztelik állatokon.

- Megfelelő PH egyensúlyúak.

TESZT

Elég méretes dobozban lapul maga a krém, ami 50 ml, átlagos arckrém méretű. Kék csomagolása szerintem nem lopja be annyira a nők szívébe magát, gondolom a tengert próbálja idézni az árnyalat választás, valamint a tisztaság hatását adja. Ugye a Ziaja egy nagyon tiszta márka, amit bőrgyógyászok fejlesztenek és a legszigorúbb allergiateszteken is könnyedén átmegy.

I
llata nem nagyon van, a klasszikus krém illatot fedezhetjük fel, ami keresztanyám szerint is megnyugtató, hiszen nincsen tele illatosító anyagokkal, plusz kemikáliákkal (a parfümök, amúgy is szárítják a bőrt és ráncokat képeznek).



Állaga kicsit sűrűbb, testesebb krém, de erre van már szüksége a 30 feletti korosztálynak. Könnyen beszívódott keresztanyámnak, így nappali krémként használta el a teljes tégelyt. (Jelzem szerintem spórolt vele, mert nem tudta milyen olcsó és milyen könnyen pótolhatja. Tél óta használta.)



Megfelelően hidratálta a bőrét és kellemes puha érzést tapasztalt a használata után. Egy két hónappal később feszesebbnek érezte a bőrét és a mini ráncok regenerálódtak és szinte eltűntek. Persze a nagyobb, mélyebb ráncokon már nem volt képes segíteni, de összességében mégis maximálisan elégedettnek vallotta magát keresztanyám.





Amikor megtudta, hogy csupán 1400 Ft körüli összegbe kerül, egyből rávágta, hogy vesz megint akkor ebből, szóval ha pontoznia kell 5/5 pontot adna rá. :) A Ziaja ismét bizonyította, hogy az élvonalba van kozmetikumok terén és minden korosztály talál kedvére való, hatékony terméket.

 Ami szerintem még plusz pont, hogy fényvédőt tartalmaz, valamint E vitamint és B5 provitamint.

Megrendelhető INNEN. Ára: 1195 Ft.