2015. június 5., péntek

Zoya Goes Pretty - A természet veleje a kis tégelyben


Egy bolgár márkát mutatok be nektek, amit már hazánkban is lehet kapni, ez nem más mint a Zoya Goes Pretty. Minden termékük, az egyszerűség jegyében készül, 100%-ban organikus és finomítatlan és mindössze két összetevőből áll, a természet erejét használja fel ezzel a gyártó. A termékek között található 100%-os shea és 100%-os kakaóvaj is, ami önmagában is szuper kozmetikum, de csodás természetes összetevőkkel is vegyítették, ilyen párosítás az argánolajos, kókuszolajos, csipkebogyós, rózsaolajas, homoktövises shea vaj.







Amit a márka ígér:

A bolgár Zoya Goes Pretty az egyszerűség és természetesség jegyében alkotja meg különleges vajait, melyekhez letisztult dizájn társul. Készítményeiben távoli vidékek finomítatlan vajai olvadnak össze organikus olajokkal, ezzel élménnyé varázsolva a mindennapos arc- és testápolást.

A tisztaság receptúráikban is megjelenik, hiszen minden tégely maximum kétféle összetevőt tartalmaz. Hogy finomítatlan organikus vajaik teljes egészében megőrizhessék jótékony tulajdonságaikat, 40 fok alatt olvasztják össze őket. Nem esnek át kémiai eljárásokon, nem tartalmaznak mérgező vegyi anyagokat.

A Zoya Goes Pretty a helyi gyártókat támogatva Bulgária értékes olajait éppen úgy használja, mint a távoli vidékek egzotikus vajait:
Organikus csipkebogyó-, levendula- és rózsaolajat Bulgáriából
Finomítatlan, organikus shea vajat Ghánából
Finomítatlan, organikus kakaóvajat Peruból
Organikus argánolajat Marokkóból


Problémás bőrrel küzdesz? Sokszor tapasztalsz égető, viszkető érzést, húzódást? Kényeztesd arcodat gyengéden, a természet erejével!

A Zoya Goes Pretty ebben a különleges készítményben a finomítatlan ghánai shea vajat értékes homoktövis olajjal elegyítette, melynek eredménye egy nagyon krémes textúrájú, tápláló testvaj. Lággyá és selymessé varázsolja az érdes bőrt is, sugárzóvá téve azt.

Tudtad, hogy a homoktövis egyike a Tibetben legrégebben használt gyógynövényeknek? És hogy értékes olaját már több ezer éve használták a kínai császárok gyógyítására? Hogy az ókori Görögországban az olimpiai játékok előtt a növény erejével növelték a lovak fizikai erejét, varázsolták csillogóvá szőrüket?
A shea vaj puhaságot és bársonyosságot kölcsönöz a bőrnek, melyet megkoronáz a homoktövis értékes összetevőinek ápolása. Használhatod a mindennapos testápolás során, valamint napozás utáni szerként.
Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így kíméletes a bőrrel és a környezettel.


VÁLASZD TE IS A ZOYA GOES PRETTY HOMOKTÖVISES SHEA VAJÁT, HA:

✓ Problémás bőrrel küzdesz
✓ Élveznéd a homoktövis olaj kényeztetését
✓ Kipróbálnál egy speciális shea vajat
✓ Mesterséges adalékanyagoktól mentes terméket vásárolnál
✓ Selymesen puhává és bársonyossá varázsolnád bőrödet
A shea vaj A-, E- és F-vitaminban gazdag, hosszan tartó hidratálás biztosít. Csökkenti az ekcémás tüneteket, gyulladáscsökkentő, enyhíti a bőrproblémákat, nyugtató hatással rendelkezik. A homoktövisolaj omega-3, omega-6, omega-7 és omega-9 esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, így erősíti a shea vaj nyugtató hatását, segíti a kirepedezett, száraz bőr gyógyulását. Enyhíti az égési sebek tüneteit, napozás után is érdemes használni.


TESZT

Csomagolása lecsavarható tetejű fém doboz, amit imádok, a Nivea eredeti csomagolására emlékeztet ez a megoldás, csak sokkal stabilabb, jobban  záródó a teteje, így táskabarát. A méretét is díjazom, belefér az utazó neszesszerembe, ahol állandó helyet kapott. 30 grammos kiszerelése mégsem nevezhető baba méretnek, de mégis remekül elfér a legkisebb táskában is. Nagyon szép a csomagolás is, letisztult, nőies és engem jobb kedvre derít, ha ilyen igényes valami. :)







Állaga elég kemény, de minden shea vajra ez jellemző, így nem okozott meglepetést ezzel. Kéz melegétől viszont gyorsan megolvad és így már könnyű elegyengetni. Mivel elég olajos az állaga, így én csak éjszakai krémként, pakolásként tudom elképzelni a használatát. A beszívódása lassú, így smink alapnak nem jó.

Éjszaka szoktam felkenni, szinte csak ehhez nyúltam az utóbbi időben (most kísérletezek a bőrömmel, majd később beszámolok a változásokról) és meg kell mondjam, sokkal puhább és hidratáltabb azóta.

Nem tartalmaz semmi irritáló anyagot, így bátran ajánlom a legérzékenyebb bőrű társaimnak is és azoknak, akik tudatosabbak az arcápolást illetően. Nagyon kevés is elegendő belőle, így szerintem hihetetlen sokáig elég lesz számomra. :)



Illata nagyon natúr, ami szintén szimpatikus nekem. :)


Ára: 2590 Ft



A Zoya Goes Pretty termékeket a NatúrAngyal oldalon tudjátok rendelni.