2015. június 13., szombat

Miss Sporty újdonságok TESZTJE

A Miss Sporty újdonságaival ismerkedhettem meg az utóbbi időben, kipróbáltam a szemrevaló termékeit és a körömlakkjait is két ízben kentem fel, így szerintem elég kiforrott a véleményem ezekről. :)



































Be kell vallanom a Miss Sporty márkát évekig hanyagoltam, nem tudom miért nem vásároltam tőlük szinte semmit, aztán a 3D sárga szempillaspiráljukat kipróbáltam, ami valami csoda, a mai napig mindig van a neszesszeremben egy belőle. Így alig vártam, hogy kipróbáljam a cicás, The Miaoww névre hallgató menta színű spirált. Persze a körömlakkok, a vízálló szemceruza is nagyon izgattak, kivételt képezte a filces tus, eddig ezek a fajta tusok mindig kiakasztottak. 

Szemrevaló termékek



The Miaoww Look filces szemhéjtus



Nagyon nem vonzott elsőre, mint már említettem. Nem szeretem a filces megoldást, mert ugyan könnyű használni, szuper vékony cicás tusvonalat lehet vele húzni, de mindig szürkés volt, gyorsan kopott és hamar beszáradt. Tudom a legtöbben mégis ezek mellett a spirálok mellett teszitek le a voksot és rengeteg blogger is esküszik rájuk, így próbáltam előítélet mentesen és objektíven szemlélni a tudását.

Csomagolása szép letisztult és a cicsás szemek hatására nagyon vonzó, a drogériákban már megcsodáltam. Közelebbről megnézve pici ezüst mancsok is díszitik a "tubust". :) A kupak remekül zár, ami ezeknél a filceknél elengedhetetlen, ha sokáig akarjuk élvezni a használatukat, ráadásul táskabiztos. 

A tus applikátora kúp alakú, elég hosszú és tűhegyes. Ezeknél a filces megoldásoknál előfordul, hogy túl puha a szivacsos applikátor és így szenvedés sminkelni, itt szerencsére megfelelő tartása van és szilárdsága. 



Elég nedvesnek, festékesnek is bizonyult a filc, amivel szuper könnyű meghúzni a tusvonalat. Kezdő "tusolóknak" a filces verziókat ajánlom, akár ezt. :)
Kicsit szürkés a hatás az ébenfekete helyett, de rétegezhető.

Kánikula lévén a lehető legdurvább tesztnek tettem ki! Eszméletlen tartós, a swatch a kezemen két napig halványan látszott és a szemhéjamról is hosszabb micellás törölgetés után tűnt csak el. Szinte "tetovál", viszont azért nap közbe, ilyen melegben megkopik és sötétszürke lesz az árnyalata. Mivel én fekete párti vagyok, így ez eléggé zavaró. Azt viszont még ki kell emelnem, hogy nem tapad fel a szemöldök alatti részre és nem kenődik el.



Összességében a legjobb filces tus, amit valaha próbáltam, ezt nem fogom kidobni a kukába, ami nagy szó nálam, minden hasonló termék ott landolt eddig, de a kopás, inkább szürkülés, nincsenek "csupasz" foltok. Ha gyors sminkelésre van szükségem, vagy extra vékony "cicafarokra" a tusvonalamnál, akkor biztos, hogy ehhez fogok nyúlni, maximum átmegyek rajta egy kis fekete szemhéjfestékkel, hogy ne szürküljön. Ára kitűnő, mindenképp érdemes egy próbát tenni vele. 


Kicsit kifényesedik a melegben a tusvonal

Pontok: 5/4 (csak a kopás von le az értékéből, bár lehet hűvösebb időben imádni fogom.) Ára: 899 Ft




The Miaoww Look szempillaspirál


A legtündéribb spirál kétségtelen az utóbbi időkben, nagyon csajos, nagyon üde a csomagolása. A menta szín szerintem mostanság szinte mindenki egyik kedvenc árnyalata, így tetszik, hogy a márka operált vele. A szemek, mancsok és cicás grafikák, meg kell vennem hatást váltanak ki az ember lányából. Minap az egyik drogériában egy fiatalabb lány felvisított, amikor meglátta, az anyukája pedig szó nélkül megvette neki miután megnézte, ez mindent elárul. :)




A keféje izgalmas megoldású, bár szinte azonos a márka sárga 3D spiráljával. Kicsit hajlított szilikon spirálján rövidebb és hosszabb sörték teszik lehetővé, hogy minden apró szempillát egyenletesen befogjon. Nem maszatolja össze a szem körüli részeket és tényleg mindenhova odafér.
A festék állaga megfelelő, de a kefe minimális eltérése a fent említett 3D spirálnál a vesztét okozza. Nem lehet teljesen egyenletesen eloszlatni a pillákon és túl sokat is visz fel. Egy rétegben számomra kevés volt, de két rétegben pedig sehogy se tudtam már szép eredményt elérni vele. 

Egy rétegben teszteltem, több alkalmon keresztül és szuper tartós, viszont  szemem alatt néhány óra után lepotyogott festéket találtam, ami azért lehet mert túl vastagon viszi fel a sminket a szempillákra.



Őszintén szólva csalódás volt ez a spirál, inkább a 3D Studio Lash 3D Volimythic verziót ajánlom a márkától. (Arról ITT OLVASHATTOK). Az ára kedvező, 1000 Ft körüli összegbe kerül.


Pontok: 5/3




EYE Millionaire vízálló szemceruza


A kedvencem lett ezek közül a termékek közül, bár ebben is találtam egy kis hiányosságot az elvárásaimhoz képest. (Azt hiszem túl nagyok az elvárásaim! :( )

Sima szemceruza, egy gyönyörű csokoládé barna árnyalatban, ami a mindennapokban szuper lehet mindenkinek. A kupakja átlátszó műanyag, nem a legjobb minőség, nálam ez mindig idő előtt eltörik, így most megpróbálom ennél megóvni. 

Szép éles vonalat lehet vele húzni, megfelelően pigmentált, viszont amibe bele tudok kötni, hogy a vízvonal meghúzásánál elvérzik, oda nem igazán fog. 

Ellenben kipróbáltam szemöldök igazításra, a hőség miatt lekoptam és nem volt nálam más, mint ez a termék és láss csodát, gyönyörűen tette ott is a dolgát és szuper tartósnak bizonyult, lerobbantani is alig lehetett és ez az árnyalat remekül passzol a szemöldököm színéhez is. Ha hiányt fedezek fel a szemöldökömbe, ezzel fogok belecsalni pár szálat. :)

Pontok: 5/5 Az életmentő szemöldök attrakcióért! 



Körömre való


Körömlakkok-Clubbing Color (Less than 1 minute)


Egy igazi baba rózsaszínt (045-ös árnyalat) és egy korallos pink lakkot (120-as árnyalat) teszteltem le, amik szerintem együtt is remekül mutatnak, kiemelik egymás árnyalatát.














Csomagolás cuki gömböc (7 ml), amit a márkától megszoktunk, helytakarékosság szempontjából viszont nem lesz a kedvencem, jobban kedvelem a szögletesebb üvegeket. A kupakjára ragasztva találjuk a névjegykártyáját, ami színben azonos a lakkokkal és a felirat a kupakkal. 












Állaga kicsit az én általam preferáltnál sűrűbb (de ilyen az átlagos lakk), így nehezebb egyenletesen eloszlatni, inkább vastagabb rétegben érdemes egyből felvinni az egyenletes hatás érdekében. 










Ecsete egyenesre vágott, enyhén gömbölyített, viszont csodás ívben gömbölydeden terül el a körmön, sokaknak ezzel a fajtával egyszerűbb a lakkozás. 



Egy perc alatt tényleg megszárad még vastagabb rétegben eloszlatva is, de sajnos kell mind a két árnyalatból 3 réteg a szép, csíkmentes fedéshez. Tehát 5-6 percet rá kell biztosan szánnunk az életünkből, hogy tapizás biztossá váljon. Mondjuk ez remek teljesítmény 3 vastagabb rétegnél. (Lehet sötétebb árnyalatoknál elegendő a két réteg is.)



A csíkos körömfelületet nem fedi viszont így sem el, ami kicsit meglepett, ilyen mennyiségű lakk után. Látszatra viszont géllakk hatású és fénye alig kopik meg. ( A képek sajnos nem adják vissza, de szeretnék egy jó kamerát.)





Én fél óra után lepattintottam egy köröm szélemről, ekkor azt hittem temethetem ezeket a lakkokat, de aztán világossá vált, hogy nem a lakk a hibás, 4 napig ezen túl érintetlen maradt és szuperül mutatott a kezemen. :)


természetes fényben


Vakuval

Összességében egy jó lakknak tartom, ami gyakorlott kézben csodás eredményt szül. Türelmetleneknek kifejezetten ajánlom gyors száradása miatt. Az ára is kedvező.

Pontok: 5/4





Összességében szerintem ár érték arányt tekintetbe véve a Miss Sporty egy figyelemre méltó márka, aminek az állványa előtt ezentúl aktívabban fogok nézelődni. :) Szerintem nemsokára sminkvideóval is jövök és szerepelni fog benne egy-két Miss Sporty termék is. :)

Hogy tetszenek Nektek az Miss Sporty újdonságai? Mit fogtok beszerezni? Szeretitek a Miss Sporty márkát?