2015. június 22., hétfő

Iparfüméria bevásárló lista és drága vágyak

Már régen készítettem kozmetikumokból, sminkekből bevásárló listát és a visszajelzéseitek alapján jól tudom, hogy szeretitek az ilyesmit, így most az Iparfüméria oldalán garázdálkodva állítottam össze egyet. :) A legkényelmesebb módja innen rendelni, ha drogéria, parfüméria és patika kínálatát vesszük alapul. :)



















Eucerin DermatoCLEAN micellás víz

Már lassan elfogy az első flakonom, amit nagyon megszerettem. Ugyan a Bioderma a nagy kedvencem, viszont imádom ennél a micellás oldatnál, hogy a tonizáslást tökéletesen megspórolja nekem, esténként szívesen nyúlok ehhez és most, hogy át akarok térni a koreai arcápolási rutinra akár tonikként használva is tudnám alkalmazni. :) Amúgy, aki a legutóbbi Pixiboxot megrendelte találkozhatott már ezzel a termékkel. :) Ja és most akciós az ára!! :D













Celvin Klein Reveal parfüm

Botond a férfi változatát kezdte el használni, amit köszönő ajándékként kaptam és annyira megtetszett az illata, hogy a legutóbb a női verziót is megszaglásztam és levett a lábamról ez az illategyüttes is. Így nagy betűkkel előkelő helyen felkerült a listámra.
















Guerlain Météorites kozmetika szett I.

Egy csöpp luxus, amire már ezer éve fáj a fogam és az Iparfümériánál találtam egy szuper csomagot, amire érdemes lenne spórolni. Mivel nemsokára ismét munkába állok lesz is miből félre tennem rá, így esélyes, hogy hamarosan az enyém lesz, ha meg nem akkor pedig hosszútávú álom tárgya maradhat. :) 
















Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place


Az álom alapozóm, annyi jót hallottam már róla és nemrégiben ki is próbáltam a márkaboltjában. Tényleg fantasztikus a tudása, bár a csomagolása rémálom. Viszont ettől elvonatkoztatva is szeretnék egy ilyen Esteé Lauder ünneplős alapozót és itt elég olcsó is. :) Első fizetéseim egyikéből meg is veszem, de előbb kitalálom egy drogériában, hogy melyik az én árnyalatom. :)












Tangle Teezer Compact Styler Happy Holiday Hair hajkefe

A Tangle Teezer kefét most ajándékba szánnám a legjobb barátnőmnek. Ugyan beruháztam egy ebay másolatra, de nem ugyanaz, így maradok az eredetinél, még a kicsit borsosabb is az ára. ez a fényes és pink verzió pedig tökéletes minden nőnek. :)


















Eucerin Men borotválkozás utáni balzsam az érzékeny arcbőrre

Botondnak is elkélne lassan egy új borotválkozás utáni készítmény és nem volt elragadtatva a Niveától, így most az Eucerin hasonló termékét választanám neki. :)





















Avon CC tonizáló gyöngyök az egyenletes arcbőrért

Mostani kutakodásom során fedeztem fel, hogy sok Avon terméket is megvásárolhatunk itt, így lehetőségem nyílik ismét felfedeznek kedvenc gimis márkámat. Ez a CC tonizáló gyöngy nagy újdonság számomra és iszonyat módon izgat, sőt az ára is elég vonzó. :)













Kallos KJMN maszk keratinnal

Abszolút kedvencem a Kallos keratinos hajpakolása, ami giga kiszerelésben kapható, így elég nehéz hazacipelni, de semmi gond, megrendelem innen és még olcsóbb is így. :)



















Ennyi lett volna a bevásárló listám és néhány kevésbé könnyen elérhető álom, amire kuporgatom kell egy kis pénzt. :) 

Hogy tetszett? Nektek mik szerepelnek mostanában a kívánságok között? Rendeltetek már az Iparfümériától?