2015. június 18., csütörtök

CaoNatur HAJBALZSAM TESZT+NYEREMÉNYJÁTÉK

Kezdjük a végével, miért is érdemes elolvasni ezt a terméktesztet, nos elsősorban azért mert a CaoNatur egy nagyszerű márka, nagyszerű termékekkel és ráadásul két szerencsés nyerhet egy hajtípusának megfelelő sampont és balzsamot a CaoNaturtól, valamint egy ráadás meglepetés termék is fog lapulni a nyereménycsomagban. Na de térjünk rá a balzsam tesztjére és után elmondom, hogy játszhattok a csomagokért. :) 








Amit a márka ígér:


CaoNatur balzsam festett hajra
Panthenollal és E-Vitaminnal

Természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény.
Szilikon olaj-, parabén- és színezékmentes termék!

Különleges ápolás a festett hajnak. Búzavirág kivonata intenzíven hidratálja és nyugtatja a fejbőrt, a hibiszkusz kivonattól haja fényes és selymes tapintású lesz. Kombinált E-, C- és F-Vitamin tartalma antioxidáns hatást biztosít.














TESZT



A csomagolása kézre álló műanyag flakon, ami nincs túl csicsázva, a búzavirág minta és a zöld felirat utalja a megjelenést, ami letisztult és tiszta hatást ad. Én szeretem az egyszerűbb design megoldásokat is, így első látásra is tetszik. Egy problémát fedeztem fel, mivel minden terméke ránézésre ugyanolyan (bár a flakonok mérete eltérő) érdemes külön helyen tárolni, mert félkómásan hajnalban mellé lehet nyúlni.








Adagolása könnyű, jól koordinálható. Állaga kellemes eloszlatást lehetővé teszi. Én minden esetben törölköző száraz hajra vittem fel és 10 percig hagytam a törölköző alatt hatni, csak ezután öblítettem le.

Illata kellemes natúr illat, aki ezt preferálja annak nagyon fog tetszeni. :)






Mivel csupa természetes anyagot tartalmazó termékről van szó, ami parabén, színezék és szilikon mentes, így egyértelműen kiderült pár alaklom után, hogy mennyire jó. Jelentem csodásan hidratálja és táplálja az amúgy igénybe vett (szőkített) hajvégeimet és a töredezés csökkent. Sokkal selymesebb és lágyabb a hajam és ennél a balzsamnál biztos lehetek benne, hogy nem a szilikon bevonat milyen ilyen. A vitaminok és a szőlőmagolaj pedig hosszútávon csodákat művel a hajunkkal, így mindenképp ajánlom a használat.
Natúr termékeknél előfordul, hogy a tudatosság a minőség rovására megy, de itt erről nincs szó, pompás a minőség és ár/érték arányban mindenképp az egyik legjobb választás.

Pontok: 5/5


Hol kapható? dm drogériában és a Tesco üzleteiben.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Két szerencsés nyertest sorsolunk, akik egy-egy hajtípusuknak megfelelő CaoNatur balzsamot és sampont nyernek, valamint egy meglepetés terméket.

Nyeremények



  • CaoNatur sampon
  • CaoNatur balzsam
  • +CaoNatur meglepetés termék
Feladatok

Sorsolás: 2015. június 26 és július 3.