2015. június 9., kedd

Színes haj a fesztiválokra- Fesztivál tipp (VIDEÓ)

Bizony ilyen hajszínezős videó már volt a csatornán és a blogon, viszont a minősége a hangnak már nem éri el a mércémet, így elkészítettem kicsit élvezhetőbben és zöld árnyalatokat használva. Hangolódunk innentől a fesztiválora és reményeim szerint több olyan posztot is láthattok az elkövetkezőkben, amiben egy-egy inspirációt mutatok Nektek ehhez. Most akkor fessük be a hajunkat (persze kimoshatóak lesznek az őrült színek)! Egy olcsóbb alternatívát láthattok a hajszínezésre, mint a kifejezetten hajszínező krétaként forgalmazott termékek. 







Koszorú: Rossetti bizsu

Fülbevaló: Rossetti bizsu; Fatima keze karkötő: Chill-Earrings
Én sose voltam elég bátor, hogy kísérletezzek a színekkel, ami a hajam illeti, mindaddig, amíg meg nem jelent a hajszínező kréta, aminek remek alternatívája a sima pasztell kréta, amit kreatív, hobbi boltokban árulnak. Azóta nincs megállj, minden nyáron bohém színekben pompáznak a fürtjeim, most épp a legtrendibben, teknőc zöldben. :)

Fontos, hogy használat előtt és után is még gondosabb ápolásban legyen része a hajatoknak, balzsam és pakolás, mivel szárító hatású ez a hajszínezés.

Na de nézzétek meg a videót és a régebbi hajszínezős bejegyzésre is érdemes egy pillantást tenni, mert ott több színben is játszik a hajam. ITT és ITT találjátok azt.











Próbáltátok már ezt a fesztivál frizurát? Ti milyen színnel próbálnátok ki?