2015. június 24., szerda

Ebelin arcradírozó és masszírozó párnácska TESZT

Az Ebelin márkától be kell valljam nem sok terméket próbáltam eddig, de amikor megpillantottam ezt a kis eszközt, azonnal landolt a kosaramba, mivel első ránézésre is több funkciót tudtam neki elképzelni. A továbbiakban elmesélem mennyire sokoldalú és hogy vált be nekem ez a peeling, masszírozó párna.

Az arctisztítási rutinomról ITT OLVASHATSZ.





Első ránézésre is pofás ki jószág, aminek vissza "cipzárazható" műanyag tokja praktikus a tárolására, bár még kitérek arra, hogyan érdemes szárítani és tárolni. Az átlátszó tasak nekem személy szerint nagyon bejön, a mai napig használom, sőt más termékek tárolására is el tudom képzelni.











A pink szín minden nőnek el szokta nyerni a tetszését, így marketing szempontból is tökéletesnek látom, ráadásul figyelemfelkeltő, sikítozik a drogéria állványán, hogy vigyél haza.



Anyagát tekintve szilikon, amiről első gondolatom az volt, hogy gyengédebb lesz a bőrömhöz, mint az arctisztító kefe.

Az anyaga és a színe villantotta fel az agyamban azt is, hogy nem csak radírozásra és arcmasszírozásra lesz jó, hanem ecsettisztításra is (A Sigma-nak van egy szilikonos ecsettisztító táblája és kesztyűje, ugye hogy hasonlít?)

A hátoldalán a fogantyúja kézre eső, könnyű így vele dolgozni, sőt tapadókorongos, így fel tudjuk cuppantani a tükörre és száradhat úgy is. :)


A sörték két méretben formában helyezkednek el, egymástól jól elkülönülve. A nagyobb területen hosszabb és vékonyabb kis "tapogatók" vannak, míg egy kis részen lapos, domború korongok. Bevallom én a kis hegyesebb részt szeretem, így örülök, hogy abból van több, szerintem ezzel hatékonyabban lehet radírozni. Puha szilikon anyagának köszönhetően nagyon kellemes és gyengéd a bőrhöz és nem okoz irritációt. 


Használata szuper érzés, nagyon gyengéd, még ha erősen nyomjuk is az arcunkhoz, de ha alig ér hozzá, akkor is teszi a dolgát a habzó arctiszítómmal. Bármilyen arctiszítóval remekül működik és hatékonyabban távolítja el a smink maradékát és a szennyeződéseket is.



Este a fogmosás mellé iktatom be mindig ennek az eszköznek a segítségével az arctisztítást. Minden alkalom után csodás pihe puha a bőröm és sehol egy elhalt hámréteg. Picit bepirosodik az arcom tőle, ami jó jel, mert serkenti a masszírozó sörtéknek köszönhetően a vérkeringést, ezáltal feszesiti a bőrt, ami egy hónap használat után jól észrevehető. 

Könnyen tisztán tartható eszköz, így talán még higénikusabb, mintha a kezünkkel próbálnánk tisztítani a bőrünket. 




Hosszútávú használatával csökkentek a fekete mitteszereim jelentősen, bánom, hogy nem készült előtte kép, mert látszana a különbség. Selymesebb és puhább a bőröm, valamint már említettem, hogy feszesebb a masszírozásnak köszönhetően. Első hónap végéig nem láttam nagy különbséget a bőröm állapotában, ettől függetlenül teljesen ráfüggtem a használatára és milyen jól is tettem, sokkal jobb így arcot tisztítani és az Ebay-es arctisztító kefémet (ITT olvashatsz róla) leszorította a trónról. Mintha a pórusaim is kisebbek lennének egy számmal, így ez is nagy örömet okoz. 

Mivel áttérőben vagyok az ázsiai arctisztítási rutinra, így már megvan az eszköz a napi radírozáshoz, ami után a bőr felkészültebb a hidratálásra, jobban beszívódnak a termékekben lapuló kincsek. 

Grátisz tudása, ami miatt még egyet beszereztem az ecsettisztítás, szuper arra a célra is. :)

Ára: 800 Ft dm drogéria

Pontok: 5/5