2015. június 19., péntek

Ginkgo Biloba-Medostore TESZT

Egy ideje nagyobb figyelmet fordítok a vitaminok és az étrend kiegészítők felé (hiába öregszem), egyre jobban vallom, hogy testünket belülről kell karban tartani magunkat és ezt a külsőnk is meghálálja, vagy mostani esetünkben a szellemünk, az agyunk. Nagy elvárásokat támasztottam a Medostore Ginkgo Biloba kapszuláival szemben, lentebb megtudjátok, hogy mire jutottam, éreztem e változást.






Mire jó a Ginkgo Biloba?

Sokan alkalmazzák agyi vérellátási zavar, szédülés, fülzúgás, illetve hallásgyengülés gyógyítására. A ginkgo levelei jótékonyan hatnak a visszértágulatra, az aranyérre és a lábfekélyre.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a ginkgo a flavonoidok hatása miatt jó értágító, így biztosítják a bőr és az izmok jó vérellátását, és fokozzák az anyagcserét. Kiváló antioxidáns tulajdonságú, és javítja az agyi vérellátást is. A kivonat javítja a szellemi teljesítőképességet és koncentráló készséget. (forrás: haziptika.hu)


Étrend-kiegészítő magas ginkgo biloba tartalommal.Szedése idős korban, illetve fokozott agyi működés (pl. vizsgaidőszak) esetén ajánlott.

A ginkgo biloba fa a világ egyik legősíbb gyógynövénye, levelét több ezer éve használják a természetgyógyászatban. A ginkgo bilobában található hatóanyagok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, és a normál agyi működés fenntartásához.

TESZT


A csomagolása a szokásos letekerős, étrend kiegészítőkre oly jellemző fehér műanyag, amit eredetileg egy nylon védett és garantálta, hogy felbontatlan. Egyszerűség jellemzi a designt, a ginko biloba leve utal a tartalmára.





A kapszulák egyszerű megszokott kinézetűek, barna port, a növény őrleményét tartalmazzák.

Mint az ilyen kapszulák könnyen lenyelhetőek én reggeli után vettem be a napi 1 kapszulámat, bő folyadékkal.










Időseknek ajánlják, valamint vizsgaidőszakra, így nekem tökéletesen jól jött, hiszen volt pár vizsgám és sose árt, ha az agyam még jobban működik, kreatívabb vagyok. Észere vettem, hogy szedése hatására a reakció időm javult és könnyebben emlékeztem a dolgokra, adatokra, amiket amúgy nehezebben tudok felidézni. A kreativitásom is jobbnak tűnik, sok új blog ötletem született meg, amióta szedem, és ezáltal még motiváltabbá váltam.







Szerintem szedni fogom kúra szerűen időnként, amikor fáradt és elgyötört vagyok szellemileg, vagy amikor komoly agyi munkát kell végeznem.

Ára: 3990 Ft

INNEN megrendelheted és érdemes körülnézni a honlapon is, rengeteg jó dolog közül válogathattok, ami az egészséget, vitaminokat, fogyást és a szépségápolást illet. :)

http://medostore.hu/index.php





Ti szoktatok étrend kiegészítőket szedni? És hogy álltok a vitaminokkal?