2016. október 24., hétfő

Avon Anew Vitale szemkörnyékápoló krém

Az Avon termékekkel még általános iskolában ismerkedtem meg, aztán még gimi elején volt pár dolgom tőlük, viszont azóta nem került a látóterembe. Az Anew termékekről viszont csak jót hallottam a barátnőimtől, így nagyon izgatottan kezdtem használni a szemkörnyékápolójukat.






Anew Vitale szemkörnyékápoló krém
Amit a márka ígér:

Hidratál, segít csökkenteni a szem alatti duzzadtságot, csökkenteni a ráncok külsejét, simábbá varázsolja a bőrt, hozzájárul annak fiatalos ragyogásához. Új és továbbfejlesztett formulával!
JELLEMZŐI:
  • segít csökkenteni a ráncok külsejét, valamint a szem alatti sötét karikákat
  • a szem alatti duzzadtságot
  • helyreállítja a bőr természetes ragyogását
  • intenzíven hidratál


A csomagolás nagyon szép, nőies és finom, magasabb árkategóriásnak tűnik első ránézésre, sőt másodikra is. Egy pasztel rózsaszín dobozból és egy ugyanolyan árnyalatú vékony tubusból áll. 

Én általában a szemkörnyékemre is azokat a termékeket kenem, amit az arcom többi részére, hiszen ha jók a hatóanyagok, akkor nincs szükség külön szemkörnyékápolóra. Viszont ettől függetlenül szívesen próbálgatom a különböző márkák kifejezetten célzott termékeit.



Bizony így 28 évesen már látok pár szarkalábat és ha mosolygok akkor boldog szemráncok vigyorognak vissza a tükörből. Annyira nem zavarnak, de nem bánnám, ha nem szaporodnának, így a hidratálásra nagyon odafigyelek.
A csomagolásra visszatérve a csőrös adagoló praktikus, főleg hogy célzottan kis mennyiséget lehet juttatni a szem alá. Nagyon, nagyon kevés elég belőle, egy fél borsónnyi, pillanatok alatt beszívódik a szinte víz állagúvá váló könnyű krém.


Jól hidratál ezáltal a szarkalábak kevésbé feltűnőek, kis fényvisszaverő hatást is észrevettem, ez optikailag szebbé teszi a szem körüli bőrt, nem olyan feltűnőek a halvány ráncocskák. Elégedett vagyok vele, remek kiegészítése a rutinomnak. 

Ti próbáltátok már? Hogy vált be Nektek?